19-årige Michella ligger fortsat i koma

Men hun er stabil, og det er positivt, lyder meldingen fra hospitalet

Jamie Sean Campbell mistede livet og hans veninde kæmper fortsat for sit liv, efter en voldsom ulykke på Fyn natten til fredag. (Foto: Mads Claus Rasmussen)
Jamie Sean Campbell mistede livet og hans veninde kæmper fortsat for sit liv, efter en voldsom ulykke på Fyn natten til fredag. (Foto: Mads Claus Rasmussen)

En ung pige fra Nyborg kæmper fortsat for sit liv på Odense Universitetshospital, hvor hun ligger i medicinsk koma efter en voldsom bilulykke lidt syd for Nyborg natten til fredag.

Læs også:

Se også: Nabo til dødsulykke: Bilen er helt krøllet sammen

Her kørte den 20-årige Jamie Sean Campbell galt på Svendborg Landevej og mistede livet - og hans passager, den 19-årige Michella, fik et svært hovedtraume og har ligget i koma lige siden.

- Hendes tilstand er fortsat kritisk, men hun har været stabil de seneste par dage, og det er udtryk for en positiv fremgang, siger Jan Sønderby Poulsen fra Nyborg Lokalpoliti til ekstrabladet.dk

Læs også:

Se også: Politiet: Trafikdræbt kørte alt for stærkt

Han har haft kontakt med Odense Universitetshospital onsdag, og herfra lyder meldingen, at læger flere gange har måtte lette trykket på den 19-åriges hjerne. Men de seneste dage har trykket været stabilt.

- Hvis der ikke sker ændringer i trykket, så forventer lægerne at tage hende ud af komaen i løbet af en uges tid, siger Jan Poulsen.

Læs også:

Se også: Bil-glade Jamie blev kun 20 år

Han tilføjer dog, at det ikke er muligt for lægerne at se, om Michella vil få varige mén, før det eventuelt lykkes dem at vække hende.

Politiets teori er, at ulykken skete, fordi Jamie Sean Campbell kørte alt for stærkt. Det undersøges desuden, om han har været påvirket af alkohol.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere