Over 10 skud mod ung mand i Høje Gladsaxe

Skydende mænd kørte i sølvgrå BMW, som var stjålet i Brønshøj. De stak bilen i brand for at slette spor

Politiet vil fortsat gerne tale med vidner, der har set den sølvgrå bil med XV 57 330 på nummerpladen. (Foto: Kenneth Meyer)
Politiet vil fortsat gerne tale med vidner, der har set den sølvgrå bil med XV 57 330 på nummerpladen. (Foto: Kenneth Meyer)

Formentlig brugte angriberne to skydevåben, da de i Høje Gladsaxe tirsdag eftermiddag forsøgte at ramme en 27-årig mand.

- Der blev affyret over 10 skud, siger lederen af efterforskningen, Søren Andersen.

Læs også:

Det udbrændte vrag af en sølvgrå BMW blev opdaget i Lille Hareskov ca. en time efter skyderiet i Høje Gladsaxe. (Foto: Kenneth Meyer) 112 - 19. feb. 2013 - kl. 21:54 Finder udbrændt bil efter nyt skyderi

Den 27-årige så ikke selv bilen, før skuddene bragede løs. Der blev skudt imod ham fra en position lidt bag ham, og bilen var standset op, oplyser Søren Andersen.

Umiddelbart tror efterforskerne, at der blev anvendt to våben, men det vides endnu ikke med sikkerhed.

Tirsdag aften gentager politiet i øvrigt appellen til borgere om at komme med oplysninger, hvis de har set mændene i bilen, en sølvgrå BMW, som ved 17-tiden blev fundet brændende på Skovløbervangen i Værløse.

Bilen blev oprindeligt stjålet for godt en måned siden. Den blev fjernet natten mellem den 20. og 21. januar fra Frederikssundsvej i Brønshøj.

Læs også:

Se også: Nyt skyderi i Høje Gladsaxe

Vidner, der har set den sølvgrå bil med XV 57 330 på nummerpladen, er Københavns Vestegns Politi meget interesseret i at tale med.

Sagen kædes umiddelbart sammen med de konflikter, som unge i bandemiljøet har kørende.

I øvrigt ligner tirsdagens skyderi en anden skudsag fra Skovlunde mandag aften, da en 19-årig blev ramt i benet og strejfet på overkroppen af projektiler.

Også i dette tilfælde blev der affyret mange skud, og også i denne sag blev gerningsmandens bil kort efter stukket i brand.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere