Røver ville prikke øjnene ud på offer

Nordsjællands politi jagter en usædvanligt voldelig røver, som nytårsnat forsøgte at prikke øjnene ud på sit offer med en kniv

Kender du denne mand, så kontakt Nordsjællands Politi på 114 og hjælp dem med at fange ham. (Screendump fra overvågningsvideo/Nordsjællands Politi)
Kender du denne mand, så kontakt Nordsjællands Politi på 114 og hjælp dem med at fange ham. (Screendump fra overvågningsvideo/Nordsjællands Politi)

Mens det meste af Danmark hyggede sig med champagne, kransekage og raketter kort efter midnat nytårsaften udspillede der sig et voldsomt drama i Øresundstoget i Nordsjælland.

Kort før Nivå Station forsøgte en knivrøver ifølge Nordsjællands Politi at stikke øjnene ud på sit offer, og han efterlyses nu med både billede og video.

Ifølge sn.dk var der to ofre, idet røveriet gik ud over et svensk kærestepar, men det fremgår ikke, hvem røveren forsøgte at gøre blind. Efter røveriet stod gerningsmanden af på Nivå Station og forsvandt i ukendt retning.

Da ekstrabladet.dk taler med vagthavende hos Nordsjællands Politi tirsdag aften kan han ikke supplere med yderligere information.

- Jeg kender intet til sagen, da den behandles i en anden afdeling. I er nødt til at vende tilbage i morgen, siger han.

Ved du noget om sagen? Kontakt os på mail: 1224@eb.dk eller sms/mms: 1224 (alm. sms-takst).

Gerningsmanden beskrives som ca. 25 år gammel, 180 cm høj, muskuløs med kort klippet hår. Han var iført en rød dunjakke med hætte, udenlandsk, men talte dansk.

politiets Facebook-side, hvor man også kan se video af gerningsmanden, er der kommet en del kommentarer til efterlysningen. Mange undrer sig bl.a. over, hvorfor man først efterlyser manden nu, når røveriet foregik nytårsnat.

- Man har måske valgt at følge nogle spor, som så ikke har givet noget alligevel. Jeg har ingen idé om hvorfor, og der kan være tusind grunde, siger vagthavende.

Hvis du mener at kende gerningsmanden eller var vidne til røveriet, så kontakt Nordsjællands Politi på tlf.: 114.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere