Sindssyg sex-dræber fandt sin egen mor myrdet og voldtaget

Både anklager og forsvarer foreslår, at 40-årig tiltalt i Judy-drabet anbringes på lukket psykiatrisk afdeling på ubestemt tid

Ikke blot anklager Mette Schjoldager, men også forsvarsadvokat Steen P. Huusbjerg mener, at en tidsubegrænset anbringelse på en lukket psykiatrisk afdeling er den korrekte afslutning på sagen om drabet på Judy Meiniche Simonsen.

Dermed er der næsten allerede sat punktum i sagen mod den 40-årige sindssyge knivmorder Kristian Heilmann, inden retten i Viborg på torsdag kl. 12 afsiger dommen. Han har tilstået samtlige anklagepunkter i drabet.

Fandt sin mor voldtaget og myrdet
Under anklagerens gennemgang af Kristian Heilmanns personlige forhold kom det frem, at han i en alder af 14 år fandt liget af sin mor, der var myrdet efter en voldtægt.

Et massivt misbrug af narko og alkohol de følgende år forværrede blot den paranoide psykose, der voksede frem i et tiltagende sygt teenagersind.

Overtegnet straffeattest
Siden sit 19. år har Kristian Heilmann været diagnosticeret som paranoid sindssyg med vrangforestillinger. Han har en totalt overtegnet straffeattest med især tyveri- og voldsdomme.

Da den tiltalte i tiden op til drabet på Judy Meiniche Simonsen var indskrevet på Blåkærgård ved Viborg, havde han allerede fået en psykiatrisk behandlingsdom.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere