TV: Rystede ansatte udsat for væbnet røveri

Politiet offentliggør nu en overvågningsvideo fra et røveri mod et supermarked

Personalet var meget rystede, efter de blev udsat for et væbet røveri i Kiwi-supermarkedet på Torvet i Ølgod.

Det skete den 21. januar omkring lukketid, kort før klokken 22. Men selvom politiet tidligere har offentliggjort fotos, er det ikke lykkes at fange røverne. De prøver derfor nu at offentliggøre en video fra røveriet.

Læs også:

Se også: Pistolrøveri mod Kiwi

Røverne kom ind i forretningen og truede en ansat til at udlevere kontanter og nogle kartoner cigaretter. På videoen kan man se, at den ene kommandere med den ansatte i kassen, mens den anden står og holder vagt.

Mændene, der begge havde sorte pistoler, beskriver som:

A: Dansktalende mand omkring 18 år. Han var lys i huden, 175-180 cm høj og spinkel af bygning. Han var iført en sort T-shirt med regnbuefarvet skrift på brystet, mørke bukser,sorte/grå arbejdshandsker, hvidt bælte, røde 'Converse' sko og en sort elefanthue.

B: Dansktalende mand, der er omkring 18 år og afrikansk af udseende. 175-180 cm høj og spinkel af bygning. Iført mørke bukser og mørk trøje, hvidt bælte, mørkeblå 'Converse'-sko og en sort elefanthue.

Politiet formoder, at mændene har haft en form for overtøj på inden og efter røveriet, som de har taget af under røveriet.

Efter røveriet løb de ud af forretningen og formentlig i retning mod Torvegade.

Kontakt Syd- og Sønderjyllands Politi på 114, hvis du genkender røverne eller ved noget.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere