Skudoffer slap billigt: Udsat for massiv skudregn

Skudofret fra aftenens skyderi i Skovlunde slap usandsynligt heldigt. Gerningsmanden skød massivt, men kun et enkelt skud ramte

Politiets teknikeres mærker vidner om, at der blev affyret mange skud under gårsdagens skyderi i Skovlunde. (Foto: Kenneth Meyer)
Politiets teknikeres mærker vidner om, at der blev affyret mange skud under gårsdagens skyderi i Skovlunde. (Foto: Kenneth Meyer)

Den 19-årige mand, der i aftes blev ramt i låret af et skud i Skovlunde, skal være glad for, at han har livet i behold. Projektilerne føg om ørerne på ham, men kun et enkelt skud ramte ham i låret.

Ekstrabladet.dk's mand på gerningsstedet observerede i går, at politiets teknikere fandt 11 patronhylstre på græsplænen ved Blokhaven, hvor skyderiet fandt sted. men i virkeligheden var der langt flere skud, oplyser vicepolitikommissær Ole Nielsen.

- Jeg vil ikke sige præcis, hvor mange skud, der blev affyret. Men det var flere skud. Mange skud. Flere end de 11, I beskriver, siger han.

Læs også:

Skudepisoden gik ud over en tilfældig stuelejlighed i Skovlunde. (Foto: Kenneth Meyer 112 - 18. feb. 2013 - kl. 20:35 Skud gik gennem rude i tilfældig lejlighed

Ofret, som blev passet op af den maskerede gerningsmand på centerpladsen ved Charlies Burger, satte i løb, da han så, gerningsmanden var bevæbnet. Det var under flugten, et skud ramte ham i låret, mens et andet strejfede hans jakke.

I bande-periferi
Det er uvist, om skyderiet er en del af den verserende bandekonkilkt i Københavnsområdet, der jævnligt resulterer i skudepisoder.

- Forurettede er i periferien af en bande, men han afviser selv, at skyderiet kan være banderelateret. Han er kendt af politiet for mindre kriminalitet, siger Ole Nielsen.

Det er angiveligt Skovlundebanden LTF ( Loyal to Familia, red.), som han har forbindelser til.

Få spor
Politiet har ingen åbenlyse spor af gerningsmanden, som sammen med en medgerningsmand flygtede i en stjålet bil. Bilen blev senere fundet udbrændt i Herlev.

- Vi skal have afhørt nogle beboere, tjekket hvor bilen kommer fra og se på resultaterne af de tekniske undersøgelser. Men det er ingen hemmelighed, at vi ikke har meget at gå efter. Der sker næppe anholdelser i dag eller i morgen, siger Ole Nielsen.

Læs også:

Se også: Derfor blev Jonathan dræbt

LTF har gennem længere tid været i 'krig' med Værebro-banden fra bagsværd. Det var i den konflikt, 19-årige Jonathan Taboryski blev dræbt på klos hold i Høje Gladsaxe i januar.

1 af 2 Flugtbilen blev fundet udbrændt sent i aftes i Herlev. (Foto: Kenneth Meyer)
2 af 2 Politiets teknikeres mærker vidner om, at der blev affyret mange skud under gårsdagens skyderi i Skovlunde. (Foto: Kenneth Meyer)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere