Gate Gourmet-svindler før dom: Jeg fortryder

Amanda Jacobsen skal bruge de næste tre-seks år af sit liv bag tremmer. – Jeg kan ikke skrue tiden tilbage, men jeg fortryder det, jeg har gjort, lød hendes sidste ord, før dommerne trak sig tilbage for at votere

Privatfoto
Privatfoto

Inden længe falder den endelige dom over den svindeldømte Amanda Jacobsen, der snød virksomheden Gate Gourmet for 130,5 millioner kroner.

Men inden dommerne i Østre Landsret trak sig tilbage for at votere, fik den 45-årige tidligere direktør muligheden for at komme med en sidste bemærkning – og det benyttede hun sig af.

- Jeg fortryder det, jeg har gjort. Der findes ikke ord, der er stærke nok til at beskrive, hvor meget jeg fortryder det, lød det fra den tydeligt berørte kvinde 45-årige kvinde.

- Jeg kan ikke skrue tiden tilbage og gøre det om. Så jeg står til ansvar for det og accepterer dommen, sagde hun videre.

Amanda Jacobsen står til mellem tre og seks års fængsel.

Står det til anklageren, er byrettens dom på fængsel i tre år og seks måneder alt for mild, mens forsvarer Hanne Rahbæk mener, den er passende for Amada Jacobsens millionsvindel. Alternativt skal den sænkes til tre år, mener Rahbæk.

Den endelige dom falder senere mandag.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere