Politiets anklage: Flyttede med lig i køleskabet

44-årig mand er varetægtsfængslet i fire uger - sigtet for drab på sin tidligere samlever Mette Bønnelykke Herholdt

I et udhus ved denne ejendom i Dannemare fandt politiet tirsdag liget af den 40-årige Mette Bønnelykke Herholdt gemt i et køleskab. (Foto: Per Rasmussen)
I et udhus ved denne ejendom i Dannemare fandt politiet tirsdag liget af den 40-årige Mette Bønnelykke Herholdt gemt i et køleskab. (Foto: Per Rasmussen)

Ved du noget? Så tip os på mail eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Meget tyder på, at Mette Bønnelykke Herholdt ikke led en naturlig død i 2010, som hendes tidligere samlever ellers har påstået.

I hvert fald har en dommer valgt at varefængsle manden i fire uger, sigtet for drabet på den 40-årige kvinde. Hendes lig blev tirsdag fundet i et køleskab på mandens adresse i Dannemare.

Læs også:

Se også: Anholdt for drab - lig fundet i køleskab

Manden er sigtet for at have slået Mette Bønnelykke Herholdt ihjel på en adresse i Vesterborg mellem 15.-18. december 2010 og efterfølgende at have haft 'usømmelig omgang med lig', idet han har gemt liget af den 40-årige kvinde i et køleskab.

Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger var liget pakket ind i en presenning.

Manden erkender at have bortskaffet liget, men påstår, at Mette Bønnelykke Herholdt døde en naturlig død i 2010.

Det fremgår også af sigtelsen, at manden efterfølgende er flyttet to gange - med liget liggende i køleskabet.

Læs også:

Se også: Mystisk forsvinden: Mette har været væk i to år

Tirsdag blev liget fundet af politiet i et udhus knyttet til mandens hjem i Dannemare. Ifølge ekstrabladet.dk's mand på stedet er der tale om en nedlagt landejendom, hvor der bor tre andre udover den fængslede mand.

De øvrige personer på adressen ønsker ikke at udtale sig.

- Vi har intet at sige. Det er forfærdeligt nok i forvejen, lyder den kortfattede kommentar fra en kvinde på stedet.

Hverken adressen i Dannemare eller adressen i Vesterborg er ifølge ekstrabladet.dk's udsendte afspærret af politiet, så alt tyder på, at de tekniske undersøgelser er overstået.

Mette Bønneløkke Herholdt blev meldt savnet af Viborg Kommune.1 af 2 Liget af Mette Bønnelykke Herholdt er blevet fundet i et køleskab i Dannemare. Hendes tidligere samlever er varetægtsfængslet for drab.
2 af 2 I et udhus ved denne ejendom i Dannemare fandt politiet tirsdag liget af den 40-årige Mette Bønnelykke Herholdt gemt i et køleskab. (Foto: Per Rasmussen)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere