Kurt Westergaard: Ikke overrasket

Muhammed-tegneren Kurt Westergaard, der selv har oplevet et attentat på egen krop, er ikke overrasket over, at Lars Hedegaard i dag blev forsøgt skudt

Muhammed-tegneren Kurt Westergaard er ikke overrakset over, at Lars Hedegaard i dag blev forsøgt skudt. (Foto: Ernst Van Norde)
Muhammed-tegneren Kurt Westergaard er ikke overrakset over, at Lars Hedegaard i dag blev forsøgt skudt. (Foto: Ernst Van Norde)

Kurt Westergaard, der grundet sin tegning af profeten Muhammed i Jyllands-Posten, selv blev udsat for et mordattentat for nogle år siden, er ikke overrasket over, at den islam-kritiske Lars hedegaard i dag blev forsøgt skudt.

- Jeg er ikke overrasket. Det er en mulighed som jeg også selv skal regne med, men jeg kender Lars Hedegaard som et livskraftigt menneske, som ikke bøjer nakken, så jeg tror at han nok skal klare den, siger Kurt Westergaard til ekstrabladet.dk.

Kurt Westergaard kender Lars Hedegaard fra en række arrangementer, og han har også lavet nogle illustrationer for ham.

Læs også:

Se også: Hedegaard sloges med attentatmand

- Ethvert menneske må gribes af forfærdelse over sådan en voldsom begivenhed, siger han og forventer samtidig, at Lars hedegaard nu vil få samme beskyttelse, som han selv får.

- Lars Hedegaard kan fra nu af regne med af en meget solid beskyttelse og det er en meget god ting for ham, siger Muhammed-tegneren.

Læs også:

(Foto: Jens Dresling) 112 - 5. feb. 2013 - kl. 14:48 Lars Hedegaard: De har forsøgt at myrde mig

Ifølge Kurt Westergaard vil beskyttelsen med tiden få ham til at føle sig sikker igen.

- Nu er der gået så mange år siden, at jeg blev udsat for noget af det samme, så jeg har lært at leve med den risiko. Så kan man tage det roligt, når man er velbeskyttet af PET's livvagter, siger han.

Læs også:

(Foto: Mogens Flindt) 112 - 5. feb. 2013 - kl. 14:31 Nabo: Mødte Hedegaard lige efter skyderietSeneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere