Bandefolk overfaldt unge trafikanter i Ballerup

Københavns Vestegns Politi efterlyser vidner til to voldelige overfald på unge mænd i Ballerup

To banderelaterede overfald i Ballerup på det seneste får nu Københavns Vestegns Politi til at søge vidner.

Politiet formoder, der kan være tale om nervøse bandemedlemmer på vagt i området.

- Det er en aldeles uacceptabel adfærd. Man skal som almindelig borger kunne færdes frit og trygt på Vestegnen, siger politiinspektør Bent Isager-Nielsen.

Det ene overfald skete mandag aften, da en 20-årig mand fra København kom kørende ad Ballerup Boulevard mod København. Lige efter krydset med Mileparken kørte en bil ind foran ham og en anden op på siden af ham, så han var nødt til at standse.

- Flere maskerede personer fra de to biler gik hen til den unges bil, åbnede døren og slog ham i ansigtet flere gange, mens de spurgte, hvor han kom fra, skriver politiet i en pressemeddelelse.

- Efterfølgende forlod personerne stedet, og den unge anmeldte overfaldet til politiet. Han fik knubs, men kom ikke alvorligt til skade, skriver politiet.

Det andet overfald skete lørdag aften ud for Malmparken 17-21 i Ballerup. To mænd på 18 og 19 år fra Ballerup kørte i en sort Golf personbil ad Malmparken mod syd. Pludselig blev de omringet af flere biler og tvunget til at standse.

En gruppe ukendte maskerede personer bevæbnede med bat og jernrør gik hen til de to unge i bilen og begyndte at smadre ruderne. De trak herefter de unge ud og slog og sparkede dem, mens de forlangte at få at vide, hvor de kom fra.

Gruppen forlod efterfølgende stedet, og de unge alarmerede politiet. De fik begge nogle slemme knubs, men kom ikke alvorligt til skade.

Københavns Vestegns Politi hører meget gerne fra borgere, som har overværet de to overfald eller har oplysninger i øvrigt, som kan hjælpe med at identificere gerningsmændene.

Bent Isager-Nielsen opfordrer borgere, som bliver vist væk, kontrolleret eller overfaldet af bandemedlemmer, til at ringe straks.

- Ring straks! Jo hurtigere vi får en anmeldelse, desto hurtigere kan vi få dem anholdt og retsforfulgt, siger politiinspektør Bent Isager-Nielsen.

Han understreger, at man ikke selv skal begynde at gribe ind eller optrappe situationen: Lad politiet håndtere sagen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere