Dansker fængslet i Thailand

Vanvittigt drama i Phuket: Først stjal han en motorcykel, så blev han forsøgt myrdet, og nu er dansk mand anholdt for at udeblive fra en retssag

Danske Dennis Mark Knudsen er efterhånden et kendt ansigt på politistationen i Phuket.

I efteråret blev han anholdt for at have lejet en motorcykel og efterfølgende have solgt den videre i stedet for at returnere den.

Dennis Mark Knudsen blev anholdt, men stillede kaution og kunne altså gå frit omkring, indtil retssagen mod ham begyndte.

Efterfølgende undlod han dog at møde op til retssagen, hvor han skulle have klaret striden om motorcyklen med to australske mænd - hvilket ifølge det thailandske medie Phuket Gazette de to australske mænd til at forsøge at slå ham ihjel under et såkaldt 'drive-by'-skyderi.

Vel at mærke uden held, da mændene i stedet for at ramme Dennis Mark Knudsen ramte to tyske turister i armen.

Og nu er danskeren, som er i midten af 20'erne, endnu engang blevet bragt ind på stationen i håndjern, fordi han, ved ikke at møde op i retten, brød de regler, der blev opstillet af retten, da han stillede kaution.

- Hr. Knudsen blev anholdt i et andet område af øen i går (søndag, red.), fortæller en talsmand for politiet, Col Chiraphat, til Phuket Gazette.

- Han har brudt reglerne, og nu er han tilbage i vores varetægt, tilføjer han.

Udenrigsministeriets Borgerservice har kendskab til danske Dennis Mark Knudsen, men kan ikke komme ind på detaljerne omkring hans situation.

- Vores ambassade i Bangkok har haft kontakt til den pågældende. Andet kan vi ikke sige, lyder den kortfattede melding med henvisning til, at der er tale om en personsag.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere