Dræbt skolebuschauffør blev narret med broccoli

Gidseldrama, hvor femårig holdes fanget af krigsveteran, fortsætter på sjette døgn

Med løftet om en buket hjemmedyrket broccoli til buschaufføren, sikrede den 65-årige krigsveteran Jimmy Lee Dykes sig adgang til den skolebus, hvorfra han tirsdag kidnappede en femårig dreng og slog en mand ihjel.

Det skriver Daily Mail.

Læs også:

Jimmy Lee Dykes holder på sjette døgn en femårig dreng som gidsel i en hjemmebygget underjordisk bunker i delstaten Alabama. (Foto: AP) 112 - 3. feb. 2013 - kl. 13:53 Femårig dreng holdes på sjette døgn som gidsel i USA

Ifølge avisen har flere af skolebussens børn fortalt, at Jimmy Lee Dykes kontaktede skolebuschaufføren Charles Albert Poland allerede om mandagen og fortalte ham, at han ville kigge forbi med noget hjemmedyrket broccoli dagen efter.

Læs også:

Se også: Han holder femårig som gidsel

Men da skolebuschaufføren om tirsdagen lukkede krigsveteranen ind i bussen for at modtage, krævede Dykes to børn til gengæld for broccoli-gaven.

Da chaufføren nægtede, blev han skudt og dræbt - og den 65-årige tog den femårige Ethan som gidsel.

Her holder Jimmy Lee Dykes en femårig dreng som gidsel - artiklen fortsætter under grafikken:

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.


Den femårige dreng, der er autist, har været holdt som gidsel i en bunker i seks dage, og FBI's forhandlere arbejder i døgndrift på at få ham fri.

Indtil videre er det lykkedes forhandlerne at få legetøj og medicin fragtet ind til drengen, og Ethan har indtil videre ikke lidt overlast, lyder vurderingen fra FBI.

Læs også:

FBI har forhandlet med gidseltageren gennem et rør, der fører ned til beskyttelsesrummet. (Foto: AP) 112 - 1. feb. 2013 - kl. 19:01 Barn gidsel på 3. døgn: Får farveblyanter og tegnehæfte

Gidseldramaet udspiller sig i Midland City i den amerikanske stat Alabama, og den 65-årige Vietnam-veteran Jimmy Lee Dykes er af naboer blevet beskrevet som paranoid og voldelig.

Ifølge politiet kan kidnapningen være en desperat handling for at undgå et retsmøde, hvor han var tiltalt for at have affyret skud mod en nabo. Og det er angiveligt ikke første gang, Dykes har været på kant med loven.

Ifølge kilder har han tidligere dræbt en hund med et jernrør og truet med at skyde børn, der er kommet for tæt på hans ejendom.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.


Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere