Fængslet hundelufter nægter drabsforsøg

En 25-årig mand er varetægtsfængslet for at stikke gammel bekendt med kniv under spadseretur

En fredelig spadseretur med hver deres hund kunne være endt helt galt, da to unge mænd stødte ind i hinanden på Engboulevarden i Nykøbing Falster lørdag aften lidt efter klokken 18.

De var uvenner, og pludselig trak den ene en kniv og stak i den anden.

Læs også:

Se også: Hundelufter stikker bekendt i brystet med kniv

Under søndagens grundlovsforhør nægtede den sigtede gerningsmand - en 25-årig mand fra lokalområdet - at være skyldig i sigtelsen, som lyder på forsøg på manddrab.

- Han er blevet varetægtsfængslet ind til den 26. februar, men han kærede kendelsen. Han erkender at have været der, men ikke forsøg på manddrab, siger vagtchef Søren Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Nu skal vi have buret ham inde, så der er fred og ro til efterforskningen. Vi skal blandt andet have fundet den her kniv. Og så skal vi se, om der er nogle vidner. Det er ikke ret langt fra en McDonalds, og der er noget overvågning, siger han.

Af vidner til optrinnet er det 24-årige offers kæreste, som var ude at lufte hunden sammen med sin kæreste, og dermed stod hun lige ved siden af, da kniven blev ført.

- Der er et gammelt uvenskab mellem de to mænd. De kan ikke lide hinanden og har beskyldt hinanden for kriminalitet.

- Men umiddelbart uden motiv - lige der i hvert fald - så trækker den ene en kniv og stikker den anden i brystet. Han rammer ham mellem to ribben uden at ramme nogen vitale organer, forklarer vagtchefen.

Den 24-årige flygtede efterfølgende fra stedet og efterlod både sin fjende og kæreste bag sig. Trods knivstikket er offeret ikke alvorligt tilskadekommen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere