49-årig mand skyder gæst med sit haglgevær

Hverken det 20-årige offer eller andre gæster har kunnet fortælle, hvad der skete til en fest nær Varde

En festlig sammenkomst i et parcelhus i Outrup ved Varde tog lørdag aften en noget bizar drejning, da en af husets beboere pludselig fandt sit haglgevær frem og affyrede det mod en 20-årig gæst.

- Vi anholdt manden i går aftes, og han er så blevet fremstillet i grundlovsforhør her ved middagstid og er blevet varetægtsfængslet i foreløbig 15 dage, siger Bent Thuesen, leder af efterforskning af personfarlig kriminalitet hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Vi ved, at det er sket i forbindelse med et drikkelag, og den 49-årige mand er sigtet for forsøg på manddrab, siger han.

Meget mere end det kan efterforskningslederen imidlertid ikke fortælle. Grundlovsforhøret foregik nemlig for lukkede døre, da mange af vidnerne endnu ikke har kunnet eller villet genfortælle episoden.

- Flere af vidnerne har ikke været i stand til at fortælle os noget, og den forurettede har heller ikke kunnet sige noget, så derfor har vi fået grundlovsforhøret til at foregå for lukkede døre, siger Bent Thuesen.

Den 20-årige gæst var ramt i skulderen med flere hagl, men er altså ikke i livsfare. Bent Thuesen oplyser, at episoden ikke har nogen forbindelse med bandekriminalitet.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere