Bølge af indbrud i golfklubber

Fem golfklubber i Nordjylland havde uindbudte gæster i weekenden

En sand bølge af indbrud i golfklubber ramte lørdag aften og natten til søndag Nordjylland.

Klokken 23.24 blev politiet alarmeret om et indbrud i Volstrup Golfcenter i Hobro, hvor tyve havde brækket nogle vinduer op og gennemrodet et kontor.

Seks minutter senere blev der anmeldt et indbrud i Aabybro Golfklub. Her blev der stjålet 3.500 kroner fra en vekselautomat.

- De virkede stedkendte, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Bent Højgaard, til ekstrabladet.dk.

Tyvene blev fanget af overvågningskameraer, og der er følgende signalement af de to mænd:

A: Dansk udseende, 175-180 centimeter høj. Iført blå jeans, mørkeblå trøje med hvid skrift på ryggen, der muligvis var et telefonnummer, lysebrune handsker med sorte håndflader, armbåndsur om venstre håndled, elefanthue og brune sko eller støvler.

B: Dansk udseende, 170-175 centimeter høj. Iført blå jeans med lyse afvaskninger bag på, lyst bælte, hvid trøje med sorte striber, sorte sko med hvide såler og elefanthue.

Mændene kørte fra stedet i en personbil.

Klokken 01.40 brød ukendte tyve ind i Løkken Golfklub, hvor en røgkanon blev aktiveret. Det er uvist om tyvene slap væk med noget.

Klokken 02.20 gik alarmen hos Vennebjerg Golf Pay & Play, efter at ukendte gerningsmænd var brudt ind.

- Men en person, der har med golfklubben at gøre kom hurtigt til stedet og overraskede gerningsmændene, der flygtede i høj fart i en personbil, som vidnet kastede en sten efter. Bilen tabte et stykke plastic med et Audi-emblem, så der kan være tale om en mindre Audi, siger Bent Højgaard til ekstrabladet.dk.

Sidste indbrud i de nordjyske golfklubber skete klokken 04.40, hvor alarmen gik i Ørnehøj Golfklub. Udbyttet fra dette indbrud er ukendt.

Har du oplysninger i sagerne om de mange indbrud i nordjyske golfklubber i nat, kontakt da Nordjyllands Polliti på telefon 114.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere