Gravide Joana: - De har ødelagt alt

Joana Dervishi håber, politiet har fanget de rigtige. Men hun er ikke tryg, før alle røverne er bag tremmer

Joana Dervishi er nu hjemme igen, men er stadig mærket af overfaldet fysisk som psykisk. (Foto: Jakob Jørgensen)
Joana Dervishi er nu hjemme igen, men er stadig mærket af overfaldet fysisk som psykisk. (Foto: Jakob Jørgensen)

- De har ødelagt alt for mig. Jeg håber bare, at jeg får mit liv igen.

Joana Dervishi, 42, er nu i sin ottende graviditetsmåned, og i dag fik hun nyheden om, at to af de fire mænd, der mistænkes for det brutale overfald på hende den 23. januar er anholdt i Malmø.

- Jeg håber, det er de rigtige. Men jeg føler mig ikke sikker, før de alle er fanget. Måske er de flere end de fire, som fulgte efter mig, siger Joana Dervishi fra hjemmet i Valby.

Se også: Politiet sikre: - Det er dem

Hun er stadig voldsomt mærket af overfaldet - fysisk som psykisk. Hun har et kæmpe blåt mærke på maven, hvor hun blev sparket.

- Jeg er bange, fordi jeg føler mig isoleret. Jeg har smerter, mareridt og kan ikke sove om natten. Jeg får hele tiden flash back´s af overfaldet. Jeg har det ad helvedes til, siger Joana Dervishi til ekstrabladet.dk.

Hun skal føde om godt en måned, men overfaldet har gjort, at hun slet ikke har kunnet forberede sig på fødslen. Hun har i forvejen en datter på 10.

Se også: Joanas bror: - Jeg håber, det er dem

Pengene, hun blev frarøvet, skulle blandt andet være brugt på en barnevogn og på babyudstyr, som hun skulle have købt om torsdagen på udsalg, dagen efter røveriet.

Se også: Politiet sikre: - Det er dem Se også: To mistænkte anholdt for gravid-overfald

Joana Dervishi håber, at politiet får fat i dem alle: - De skal straffes og lære af deres fejl. De kan arbejde som alle andre i stedet for at gå og overfalde mennesker for at få penge. De her mennesker er voldelige. Lige nu ved jeg ikke, hvordan jeg skal få mit liv tilbage, siger Joana Dervishi.

Hendes bror Mike, der hele tiden har støttet og hjulpet sin søster, siger til ekstrabladet.dk, at det er 'rigtigt dejlige oplysninger' at politiet nu er sikre på, at to af de mistænkte er fanget.

- Jeg er meget lettet over det, og jeg tror ikke, der går så lang tid før de bliver udleveret til Danmark. Overfaldet på min søster er jo meget alvorligere end et lommetyveri i Sverige. Politiet har gjort et godt stykke arbejde, og det skal de have ros for, siger Mike.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.


1 af 3 Her er de to mistænkte, der nu er anholdt i Malmø. Politiet kalder dem C og D i efterlysningen og de er filmet i S-toget, mens de skygger offeret.
2 af 3 Her er den mistænkte i den sorte frakke filmet ved Nørrebro Station.
3 af 3 Joana Dervishi er nu hjemme igen, men er stadig mærket af overfaldet fysisk som psykisk. (Foto: Jakob Jørgensen)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere