To mistænkte anholdt for gravid-overfald

Politiet i Malmø har anholdt to mænd, der mistænkes for overfaldet på den højgravide Joana Dervichi, 42

Joana Dervichi, 42, blev sparket i maven af røverne, men fosteren slap uskadt. (Foto: Jakob Jørgensen)
Joana Dervichi, 42, blev sparket i maven af røverne, men fosteren slap uskadt. (Foto: Jakob Jørgensen)

To mænd af de fire mænd, der mistænkes for overfaldet og røveriet på Joana Dervichi, 42, der er gravid i syvende måned, er tilsyneladende anholdt i Malmø i morges.

Det var ordensvagterne på hovedbanegården i Malmø, der kl. 6.10 pågreb to af de mistænkte, som vagterne genkendte fra politiets efterlysningsfotos på ekstrabladet.dk.

Se også: Joanas bror: - Jeg håber, det er dem

Politiet i Malmø har overvågningsfotos fra Malmø Centralstation, hvor de to mistænkte i nat stjal fra passagerers tasker.

Ved anholdelsen havde mændene tegnebøger og mobiltelefoner på sig, som sandsynligvis stammer fra tyverier i nat.

Se også: Nye fotos i overfaldet på højgravid

Central efterforskningsleder John Dyrberg, Københavns politi, bekræfter overfor ekstrabladet.dk, at politiet har anholdt to mistænkte i overfaldet på Joana Dervichi.

Hun blev slået og sparket i maven og fik tåregas i ansigtet, før røverne løb med hendes taske med 30.000 kr., som hun havde hævet til en rejse til sin mor og købet af en barnevogn. Overfaldet skete den 23. januar kl. 16.45 på Kærskiftevej i Valby. De fire mænd havde skygget hende til stedet i S-toget, viser overvågningsfotos, men kun to af dem deltog i selve overfaldet på Joana Dervichi.

Har fået fotos fra Malmø
- Vi har fået fotos fra politiet i Malmø af de to anholdte. Dem skal vi nu sammenligne med billederne af gerningsmændene, så vi kan fastlå, om det er dem. Hvis det er tilfældet vil vi bede om en fængslingskendelse på dem i dommervagten, så vi kan få dem udleveret fra Malmø, siger John Dyrberg.

Se også: Gravid-overfald: Broren jubler over nye fotos

De to mistænkte, der er anholdt i Malmø, er mændene som ved overfaldet på Joana Dervichi var iført en sort Canadian Goose jakke og manden med sort frakke.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.


1 af 5 Manden i den sorte Canadian Goose jakke er muligvis anholdt i Malmø, politiet har pågrebet en som ligner den eftersøgte.
2 af 5 Manden i den sorte frakke menes anholdt i Malmø.
3 af 5 
4 af 5 
5 af 5 Joana Dervichi, 42, blev sparket i maven af røverne, men fosteren slap uskadt. (Foto: Jakob Jørgensen)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere