Bandidos hærget af internt skudopgør

Skyderi i Esbjergs bandemiljø torsdag er formentlig et opgør blandt medlemmer af Bandidos og støttegrupper

Et hektisk skyderi torsdag aften i det østlige Esbjerg skyldes i følge politiet formentlig et opgør blandt Bandidos' medlemmer i Esbjerg.

Skyderiet skete kl. 22.08 på en p-plads bag plejehjemmet Hedelunden ved Spangsbjerg Møllevej. I følge politiet hørte beboere i området adskillige skud, ligesom flere biler blev set køre fra stedet i høj fart.

- Vi er ret sikre på, at der er tale om et rent internt bandeopgør blandt Bandidos-folk og nogle støtter. Hvem det drejer sig om, forsøger vi at finde ud af, siger vicepolitiinspektør Bent Thuesen, Syd- og Sønderjyllands Politi.

Det er uvist, om nogen af de implicerede bandefolk blev ramt under episoden.

- Vi ved det faktisk ikke. Umiddelbart er der ikke funder blodspor eller andre tegn på, at nogen er blevet ramt, siger Bent Thuesen.

- Vi har også tjekket på sygehuse i regionen, men der har ikke været rapporteret skader, der kan forbindes med skyderiet.

Kriminalteknikerne har fundet henved en halv snes patronhylstre fra håndvåben på gerningsstedet. Politiet har endnu ingen anholdte i sagen og vil meget gerne have oplysninger fra vidner, der har set eller hørt noget omkrind kl. 22.08 i Esbjerg Øst.

Især er politiet interesseret i at høre om biler, der er kørt fra gerningsstedet ved Plejehjemmet Hedelunden.

Syd- og Sønderjyllands Politi kan kontaktes på telefon 1-1-4.Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere