Far til Præstø-offer: - Nu kan vi komme videre

Nu kan vi endelig komme videre, siger faren til eleven Casper Weigel

Casper Weigel var klinsik død, da han blev hevet op fra vandet. (Privatfoto)
Casper Weigel var klinsik død, da han blev hevet op fra vandet. (Privatfoto)

RETTEN I NYKØBING FALSTER (ekstrabladet.dk): Dommen i Præstø-sagen er netop faldet, og den er falde tud til fordel for eleverne og forældrene. Forstanderen er idømt 60 dages betinget fængsel, mens skolen skal betale 25 dagsbøder på 10.000 kroner.

- Det er godt, at vi har fået sat et ansvar. Oså hos forstanderen, for det er ham, der har det endelige ansvar. Når man afleverer sine børn, så er det dem, der har ansvaret for dem, og det skal de kunne varetage, siger Henrik Weigel, far til eleven Casper Weigel.

- Så du er tilfreds med dommen?

- Statsadvokaten har fået ret i næsten det hele. Det er jeg glad for, for der skal være en konsekvens for sådan en ulykke, siger Henrik Weigel.

Læs mere:

Se også: Caspers hukommelse er sort

- Nu kan vi komme videre
Casper Weigel var en af de elever, der har været hårdest ramt af ulykken. Han måtte genoptræne på Hammel Neurocenter i flere måneder. Den dag i dag går han på HG, men han er stadig så mærket, at han går til genoptræning.

- Det her har fyldt rigtig meget for vores familie i de sidste to år, så vi er glade for at vi kan komme videre og få genoptrænet Casper, afslutter Henrik Weigel.

I retten er faren til Nicklas Bøhm også til stede. Nicklas svømmede selv ind til land, og har i dag kun psyiske mén. Alligevel har sagen fyldt meget i deres liv.

- Vi vil aldrig glemme det her, men dommen betyder, at vi nu kan komme lidt videre, fortæller Thomas Bøhm, far til eleven Nicklas Bøhm.

Læs mere:

Se også: Nicklas frygtede turen i dragebåden Se også: Nicklas frygtede turen i dragebåden

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere