Mand forsøgt skudt på åben gade

En mand er her til aften forsøgt skudt ned på åben gade i Helsingør. Ingen blev ramt. Gerningsmændene er på fri fod

Mads Holms Vej er spærret mellem Chr. Rasmussens Vej og Kierboesvej efter skyderi i Helsingør tirsdag aften. (Foto fra Google Maps)
Mads Holms Vej er spærret mellem Chr. Rasmussens Vej og Kierboesvej efter skyderi i Helsingør tirsdag aften. (Foto fra Google Maps)

Der har her til aften været affyret skud på Mads Holms Vej i Helsingør. Det bekræfter Nordsjællands Politi til ekstrabladet.dk.

- Der er affyret fire-fem skud fra en kørende bil mod en gående mand, fortæller vagtchef Ulrik Lindén, som blev alarmeret klokken 20.40.

Manden blev ikke ramt, og politiet er lige nu på stedet for at undersøge omstændighederne nærmere.

Et vidne fortæller til ekstrabladet.dk, at der kan være tale om et bandeopgør mellem indvandrere og rockersupportere. Grupperingerne kom angiveligt op at slås i weekenden på diskotek Manhattan i Helsingør, og det var den slåskamp, som nu blev gengældt af rcokersupporterne. Der skulle både være affyret skud og kastet med brosten.

Den historie kan politiet endnu ikke bekræfte, men Ulrik Lindén fortæller, at det er en herboende udlænding, der er blevet forsøgt skudt. Han fortæller også, at der angiveligt har været en uoverensstemmelse umiddelbart før skyderiet.

Vidnet fortæller, er der lige nu holder tre politibiler og spærrer Mads Holms Vej mellem Chr. Rasmussens Vej og Kierboesvej. Ingen ambulancer har været kaldt til gerningsstedet.

Gerningsmanden/mændende flygtede efterfølgende i en ældre brun Mercedes.

Ved du noget, så tip os på sms/mms 1224 (alm. takst) eller 1224@eb.dk

Se flere billeder her