Myrdede Anders familie følger retssagen

Tiltalte Ronni Lauenborg Elg, der ifølge eget udsagn passivt overværede mishandlingen af den 22-årige Anders Mark Hansen, skal afhøres af forsvarerne i formiddag.

Den tiltalte tidligere fængselsbetjent Thorsten Thomsen, t.v., den anden tiltalte Ronni Lauenborg Elg, t.h. og den myrdede 22-årige mekaniker Anders Mark Hansen på det lille foto i midten. (Foto: Privat)
Den tiltalte tidligere fængselsbetjent Thorsten Thomsen, t.v., den anden tiltalte Ronni Lauenborg Elg, t.h. og den myrdede 22-årige mekaniker Anders Mark Hansen på det lille foto i midten. (Foto: Privat)

RETTEN i ROSKILDE( ekstrabladet.dk) Nævningesagen mod den 34-årige tidligere fængselsbetjent Thorsten Thomsen, Store Heddinge, og den 28-årige uddannede tømrer Ronni Lauenborg Elg, Køge, der begge er tiltalt for i forening eller efter forudgående aftale at have dræbt den 22-årige mekaniker Anders Mark Hansen den 2. marts sidste år, fortsætter kl. 9.30 ved retten i Roskilde i dag.

I formiddag skal 28-årige Ronni Lauenborg Elg, afhøres af sin forsvarer, Henrik Stagetorn og Thorsten Thomsens forsvarer, Kim Holst.

På tilhørerpladserne sidder allerede bl.a. den myrdede Anders Mark Hansens familie. Ligesom der er venner og familie til de tiltalte.

De to tiltalte er endnu ikke kommet ind i retslokalet.

Først senere på dagen skal den tiltalte, tidligere fængselsbetjent Thorsten Thomsen afhøres af anklageren.

Læs også:

Anders Mark Hansen blev dræbt på Stevns sidste år. To er tiltalt for drabet. Fotos: Private 112 Tiltalt i Anders-drabet: Turde ikke sige fra

Ronni nægter sig skyldig, men erkendte ved nævningesagens første retsdag, mandag, at han kørte Thorsten Thomsen til skovområdet ud for Højstrupvej ved Rødvig på Stevns, hvor de mødtes med Anders Mark Hansen, og at han der overværede og så den første del af mishandlingen af Anders uden at gribe ind eller ringe til politiet.

Heller ikke da Thorsten Thomsen gennede Anders ind i dennes bil og ifølge Ronni Lauenborg Elg kørte ind i skoven med ham, forsøgte han at tilkalde hjælp.

Han var handlingslammet og bange. forklarede han igen og igen i retten i Roskilde mandag.

Læs også:

112 Retssag: Viste videofilm af den myrdede Anders

Drabet på Anders er ifølge anklageskriftet sket med slag, spark, tramp mod kroppen og hovedet samt ved kvælning ved omsnøring af halsen med plastikstrips eller lignende eller hængning at have myrdet Anders.

ekstrabladet.dk. følger retssagen.