29-årig udenfor livsfare efter Bazar-skud

Tre anholdte fra skudfejde i Aarhus for retten senere i dag

Teknikere fra Østjyllands Politi gennemsøgte i aftes området mellem Bazar Vest og en boligblok efter patronhyldtre og andre spor efter skudepisoden. (Foto: Claus Bonnerup)
Teknikere fra Østjyllands Politi gennemsøgte i aftes området mellem Bazar Vest og en boligblok efter patronhyldtre og andre spor efter skudepisoden. (Foto: Claus Bonnerup)

Tre anholdte fra den kaotiske skudepisode i går eftermiddags ved Bazar Vest i udkanten af Aarhus fremstilles senere i dag i et grundlovsforhør i Aarhus med krav om fængsling.

Ved det blodige sammenstød mellem to familier fra området blev en 29-årig mand såret af skud i det ene ben. Han er uden for livsfare. Yderligere et par deltagere i slagsmålet blev ramt i hovedet og på overkroppen af slag fra baseball-bats, men ingen har lidt alvorlig overlast.

Se også: Mand skudramt ved Bazar Vest i Aarhus

Politiet rykkede talstærkt ud til basaren ved 15.30-tiden og anholdt en halv snes personer. I aftenens og nattens løb blev flertallet løsladt igen efter afhøring, men tre personer er fortsat tilbageholdt med henblik på fængsling.

Hvad de præcist skal sigtes for efter sammenstødet, vurderes i øjeblikket hos Østjyllands Politi.

- Vi kender endnu ikke tirspunktet for retsmødet, og lige nu arbejder juristerne med sagen, siger vagtchef Per Bennekov.

I følge en kilde, der har henvendt sig til eb.dk, er slagsmålet udløst af fjendskab mellem flere af de implicerede personer, der tidligere havde et nært forhold.

- Ham som blev ramt, har ikke meget med det at gøre. De ville have ram på en anden i bilen, siger kilden til eb.dk.

Skyderiet skete på et græsareal mellem det multietniske indkøbscenter og en boligblok. Hele området samt en del af Edwin Rahrs Vej blev spærret af og gennemgået af politiets teknikere i aftes.