Hovedvidne: Drabstiltalt stak offer med syl

Den 48-årige tiltalte i drabssagen uden lig brugte syl og revolver til at dræbe mand, fortæller ekskone.

Tre stik med en syl og to skud dræbte Henrik Haugberg Madsen, hvis lig aldrig er fundet.

Sådan forklarer en kvinde torsdag i Retten i Næstved, hvor den dræbtes tidligere partner og hans forretningspartner er tiltalt for drabet.

Kvinden har tidligere været gift med forretningspartneren, den 48-årige CS.

- Han sagde, at han stak ham i begge tindinger ved ørerne og i nakken, fortæller kvinden. CS skal have fortalt hende om drabet under et besøg i Horserød Statsfængsel, hvor kvinden afsonede.

- Men han sagde, at han var så fed, at han ikke kunne ramme rigtig. Så han skød ham to gange i hovedet. Det var sådan en lille tromlerevolver.

Se også: - Jeg har ikke tidligere prøvet at partere en mand

Kvindens forklaring ligger blandt andet til grund for tiltalen mod de to mænd.

Parret mødte hinanden i Vestre Fængsel, hvor CS afsonede en narkodom, mens kvinden blandt andet har truet USA's præsident Barack Obama og sendt pulverbreve til myndighederne.

Henrik Haugberg Madsen blev sidst set i live 11. november 2010 i en feriehytte i Karrebæksminde, som han havde sammen med sin drabstiltalte partner BM.

BM har tidligere forklaret, at Madsen blev sur og stormede ud, fordi BM havde fundet en anden - og at Madsen højst sandsynligt er stukket af til udlandet.

- CS er kørt derned og holder og venter på, at Henrik skulle komme ud. Det var en aftale, at BM og Henrik skulle blive uvenner, og CS skulle vente på, at Henrik kom ud, fortæller kvinden.

- Idet han går ud af døren, står CS ud af bilen og går over mod Henrik. Der går nogle sekunder, før det går op for Henrik, hvad der skulle ske. Og så bliver han bange.

Efterfølgende skal CS have forklaret kvinden, at han kørte hjem - mens BM ryddede op på stedet og fjernede dna-spor ved at hælde syv liter brintoverilte ud over det sted, hvor Madsen havde ligget.

Dagen efter skal han have parteret liget af Madsen i bilen på sin parkeringsplads, før han gravede det ned i en skov tæt ved hans bopæl.

Begge de tiltalte nægter sig skyldige.