Forsvundet kvinde efterlod mobiltelefon

Forgæves eftersøgning på Fanø af 52-årig kvinde, der forsvandt efter fest og ikke dukkede op på båden, der skulle have bragt hende hjem

Den 52-årige kvinde fra Ribe, der efter en fest på Fanø tirsdag aften forsvandt, blev trods stor eftersøgning ikke fundet i dag.

Politi med hunde, skibe fra Esbjerg og en redningshelikopter fra Søværnets Operative Kommando måtte opgive videre søgning ved mørkets frembrud, men fortsætter i morgen.

Politiet har siden i formiddag efterlyst kvinden der sammen med en bekendt tirsdag sejlede til lystbådehavnen i Nordby på Fanø for at deltage i en fest, der er forsvundet efter en fest på Fanø tirsdag aften.

Aftalen var, at den 52-årige efter festen skulle overnatte på båden og sejle tilbage til Jylland i formiddags.Hun har på båden efterladt sin mobiltelefon og andre personlige ejendele, men mødte ikke op på kajen til aftalt tid.

Pårørende besluttede at slå alarm til politiet.

- Sidst på formiddagen fik vi en anmeldelse om, at hun hverken kom til båden eller var hjemme hos sig selv, siger Helle Lundberg fra kommunikationsenheden hos Syd- og Sønderjyllands Politi, til ekstrabladet.dk.

Den 52-årige blev eftersøgt både i havnen og på land.

Politiet opfordrer beboere på Fanø til at efterse deres udhuse, haver og sommerhuse

Kvinden er 165 til 170 centimeter høj, almindelig til kraftig af bygning. Hun har skulderlangt, mellemblondt hår og bærer briller. Hun var iført mørk trøje, mørke joggingbukser og lyse, korte støvler.