Vred mand kørte bil ind i Borgerservice

Frustration over kontanthjælp fik søndag en mand til at parkere sin bil midt inde Borgerservice i Holbæk. Han efterlod sit navn og cpr-nummer

En 33-årig mand er så desperat efter at få kontanthjælp, at han søndag aften kørte sin bil ind i Borgerservice i Holbæk. (Foto: Jesper Thorslund)
En 33-årig mand er så desperat efter at få kontanthjælp, at han søndag aften kørte sin bil ind i Borgerservice i Holbæk. (Foto: Jesper Thorslund)

Kontanthjælp og andre offentlige ydelser har gennem de seneste år været kilde til megen frustation hos flere danskere, men sjældent i så høj en grad som hos en 33-årig mand fra Holbæk.

Søndag aften valgte han i afmagt at køre sin bil direkte gennem ruden til byens Borgerservice, hvorefter han parkerede godt otte meter inde i bygningen.

Og inden han forlod stedet, sikrede han sig, at ingen var i tvivl om, hvem der stod bag den desperate handling, fortæller Midt- og Vestsjællands Politi.

- Han efterlod en seddel i bilen, hvor der stod, at han gerne ville bede om kontanthjælp - og så havde han vedlagt sit navn, cpr-nummer og telefonnummer, siger vagtchef Thomas Jørgensen til ekstrabladet.dk.

Politiet kunne derfor anholde manden en times tid senere. Han vil i løbet af mandag blive fremstillet i et grundlovsforhør sigtet for groft hærværk.

Midt- og Vestsjællands Politi vil ikke komme med et bud på omkostningerne for skaderne, men ifølge dr.dk er der tale om skader for op mod 400.000 kroner.

Den 33-årige er i forvejen kendt af politiet.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen