Bieber skulle kidnappes og kastreres

Bizar mordplan: Ville få 15.000 kroner for hver testikel han klippede af teenageidolet

Mark Staake, 41, og Tannar Ruana, 23, var lejet til at udføre kastreringsdrabet på Justin Bieber. (Foto: AP)
Mark Staake, 41, og Tannar Ruana, 23, var lejet til at udføre kastreringsdrabet på Justin Bieber. (Foto: AP)

En amerikansk livstidsfange planlagde at få popidolet Justin Bieber kidnappet, kastreret og kvalt, men plottet blev afsløret og to lejemordere anholdt, rapporterer tv-stationen KRQE.

Dana Martin, der afsoner 978 års fængsel for sexdrab på en 15-årig pige, hyrede medfangen Mark Staake til at udføre den grusomme plan, når han blev løsladt fra fængslet.

41-årige Staake og hans 23-årige nevø, Tannar Ruana, skulle have gennemført drabet 28. november, mens Justin Bieber gav koncert i Madison Square Garden i New York City.

Men Martin, 45, havde i mellemtiden fået kolde fødder og informerede politiet om planen. Han sagde, at Bieber og hans bodyguard skulle kastreres med en beskæringssaks og kvæles med et slips.

Se tv: Her er Biebers nye legetøj

Dana Martin er angiveligt sygeligt besat af Justin Bieber og har oven i købet en tatovering af den 18-årige popstjerne på benet.

Den ene af de to lejemordere, Tannar Ruana, var nået til New York og i besiddelse af en beskæringssaks, da han blev anholdt. Ruana fortalte politiet, at han var lovet 15.000 kroner for hver testikel, han klippede af.

Kvalt med slips
I 2000 blev Dana Martin dømt for at have voldtaget og kvalt 15-årige Deandra Fluorucci med et slips i staten Vermont. Han efterlod skolepigens lig under en bro.

- Min datter elskede livet. Jeg elskede hende højt, siger offertes far, Mickey Florrucci, til tv-stationen.

Efter livstidsdommen blev Dana Martin overfør til et fængsel i Las Cruces i New Mexico, hvor han mødte medfangen Mark Staake.

Staake er en vaneforbryder, der har været inde og ude af fængslet hele sit liv. Han blev prøveløsladt i oktober og rekrutterede sin nevø til at hjælpe med lejemordene.

Hyret til fire drab
Ifølge politiet i New Mexico havde Martin bestilt de to mænd at slå i alt fire personer ihjel. Udover Justin Bieber og hans bodyguard skulle to vidner fra Martins drabssag også ombringes.

Det er stadig uklart, hvorfor Martin selv satte en stopper for planerne.

1 af 2 Justin Bieber skulle kidnappes, kastreres og kvæles. (Foto: AP)
2 af 2 Mark Staake, 41, og Tannar Ruana, 23, var lejet til at udføre kastreringsdrabet på Justin Bieber. (Foto: AP)