Helle chokeret over skadestue-vold

Statsminister Helle Thorning-Schmidt mener raseringen af skadestuen i Odense er 'fuldstændig uacceptabel og kriminel

Statsministeren er chokeret over den dramatiske udvikling på konflikten i Vollsmose. (Foto: Jens Dige)
Statsministeren er chokeret over den dramatiske udvikling på konflikten i Vollsmose. (Foto: Jens Dige)

Den opsigtsvækkende sag fra Vollsmose, hvor to grupperingers konflikt har udviklet sig særdeles voldeligt og dramatisk, har dagen igennem skabt store overskrifter og massiv debat blandt både borgere og politikere.

Også i Statsministeriet har sidste nats voldsomme rasering af skadestuen på Odense Universitetshospital gjort stort indtryk.

Læs også: 'Løslad de anholdte inden kl. 18 - ellers sker der noget i Vollsmose'

Læs også: Politikere om trusler: Obskurt, forrykt og utilstedeligt

Således fortæller statsminister Helle Thorning-Schmidt til ekstrabladet.dk, at hun er chokeret over sagen.

- Det er fuldstændig uacceptabelt og kriminelt. Og som jeg har forstået det, har politiet også fået fat i de skyldige. Og nu går sagen så sin almindelige gang. Men jeg er ret chokeret over, at sådan noget kan finde sted, lyder det fra statsministeren fra Socialdemokraternes sommergruppemøde i Helsingør.

Læs også: Politi: Vi føler os ikke truede

Flere andre politikere har dagen igennem revset den siddende regering for at have lempet integrationslovgivningen - heriblandt Søren Pind. Men Socialdemokraterne afviser, at de har ansvaret for urolighederne i Odense.

- Søren Pind løber fra ansvaret. Han var oven i købet selv integrationsminister, siger retsordfører Ole Hækkerup blandt andet til Jyllands-Posten.

TIP OS: Var du på hospitalet under optøjerne, eller kender du nogen af de involverede? Så send en mail en mail til 1224@eb.dk eller SMS/MMS til 1224 (alm. takst)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere