Mistænkt drabsmand anholdt i Tyskland

Den mistænkte for drabet på 17-årige Sohail på vej til Tyrkiet

Musa Özcan Sevim blev tilbageholdt af tysk politi i lufthavnen i Düsseldorf. (Politifoto)
Musa Özcan Sevim blev tilbageholdt af tysk politi i lufthavnen i Düsseldorf. (Politifoto)

Sent onsdag aften blev det bekræftet, at den eftersøgte Musa Özcan Sevim, i eftermiddags blev tilbageholdt i lufthavnen i Düsseldorf af tysk politi.

Se også: Ordkrig på nettet: Håner drabsoffer på facebook

Musa Özcan Sevim har siden natten til mandag været mistænkt for drabet i Tingbjerg på den 17-årige Sohail Hamza-Saleh begået søndag aften.

- Her kl. 23 har vi fået bekræftet, at det er Musa Özcan Sevim, som tysk politi har tilbageholdt. Vi var nødt til at afvente præcis identifikation ved hjælp af foto og fingeraftryk, før vi med sikkerhed kunne meddele, at vi har godt fat i den eftersøgte, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen, Afdelingen for organiseret kriminalitet, Københavns Politi, i en pressemeddelelse.

Se også: Politiet: Ingen tør stå frem

På vej til Tyrkiet
Via Rigspolitiets Com-center havde Københavns Politi sendt en såkaldt international spærring ud til europæiske politimyndigheder. Kl. 17.30 onsdag modtog Københavns Politi via Rigspolitiet en meddelelse om, at politiet i Düsseldorf kl. 14 havde tilbageholdt en person, som man mente kunne være den eftersøgte Musa Özcan Sevim.

- Den mistænkte var tilsyneladende i færd med at tage et fly til Tyrkiet. Heldigvis fungerer vores internationale samarbejde godt, og nu vil den mistænkte blive fremstillet for en dommer i Tyskland med henblik på udlevering til os, fortæller Steffen Thaaning Steffensen.

Se også: Sohail likvideret på en meters afstand

Vidner kan trygt tale med politiet
Steffen Thaaning Steffensen tror på, at anholdelsen kan medvirke til, at der igen kan komme normale tilstande i Tingbjerg.

- Der har været en meget urolig og ængstelig stemning i Tingbjerg de seneste dage. Nu håber vi, at truslerne mod den mistænkte og hans familie falder væk, siger Steffen Thaaning Steffensen.

- Og nu hvor den mistænkte er anholdt, vil vi sætte stor pris på, hvis de personer, der opholdt sig i nærheden af drabsstedet, tør tale med os, lyder opfordringen fra Steffen Thaaning Steffensen.

Se også: Selvtægtsfolk jager mistænkt morder

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen