Netcasanova fanget - nu er han i spjældet

En 51-årig netsvindler er blevet anholdt i sidste uge, nu afsoner han sin straf for tyveri, vold og trusler

Klaus Aarsholm har scoret kvinder og deres penge. Måske kunne han noget på lagenerne? (Foto: Privatfoto)
Klaus Aarsholm har scoret kvinder og deres penge. Måske kunne han noget på lagenerne? (Foto: Privatfoto)

Han har scoret kvinder på datingsiderne Dating.dk og Scor.dk. Men så har han også 'scoret' deres penge, smykker, parfumer og andre værdigenstande. Eller rettere: Tyvstjålet.

LÆS OGSÅ:

Se også: Politiet efterlyser netcasanova

LÆS OGSÅ:

Se også: Netcasanova slår til igen

Den 51-årige netcasanova Klaus Aarsholm har snydt og bedraget et utal af kvinder, som han har mødt over netdating. Nu er han endelig blevet anholdt og sat i gang med at afsone to måneders ubetinget fængsel, som han blev idømt sidste år.

Det bekræfter Københavns Vestegns Politi over for ekstrabladet.dk mandag. Politiet ønsker dog ikke at gå yderligere i detaljer i sagen om Klaus Aarsholm.

Datede med andet navn
Den 46-årige Heidi Lind var en af de sidste, der 'datede' den 51-årige Klaus Aarsholm. Her udgav han sig for at hedde Jacob Pilgaard og bo i Tuborg Havn i København. Men Heidi syntes, at der var noget mystisk ved ham.

- Han datede nok den forkerte, for jeg kunne hurtigt mærke, at der var noget galt. Jeg havde for eksempel ikke været hjemme hos ham - og jeg havde heller ikke set nogle af hans identitetskort. Vi skulle have været ude at rejse, derfor lagde jeg vægt på, at jeg fik lov at se hans lejlighed, inden vi tog af sted. Så han introducerede mig til hans mor. Der fandt jeg nogle helt andre navne, som jeg filmede, siger 46-årige Heidi Lind.

Bedrager på besøg
Klaus Aarsholm nåede aldrig at få fingrene i Heidis værdier. For en uge efter blev han anholdt.

- Jeg tror godt, at han kunne mærke, at jeg ikke helt stolede på ham. Heldigvis nåede han ikke at stjæle noget fra mig. Nogle af mine smykker lå åbentlys fremme, da han besøgte mig, så det var godt, der ikke skete noget. Men man regner jo ikke lige med, at det er en bedrager, man har på besøg, siger Heidi Lind.

Færdig med netdating
De næste to måneder er det slut for Klaus med at date over nettet. Men han er ikke den eneste, der er færdig med den aktivitet:

- Jeg er færdig med at date over nettet efter denne her oplevelse. Det er virkelig alt for nemt at snyde med sin identitet. Jeg kan slet ikke forstå, at datingsiderne ikke gør mere ud af at sikre de besøgende fra bedrager som Klaus Aarsholm. Så kan måske også sikre sig mere seriøse datingbrugere, siger Heidi Lind.

LÆS OGSÅ:

Nej. De holder IKKE i hånd - tværtimod forsøger datingsvindleren Klaus Aarsholm at stjæle Ekstra Bladets reporters diktafon!(foto: Jakob Jørgensen) Samfund - 24. sep. 2011 - kl. 11:40 TV: Snydt: Net-casanova knaldet af politi og Ekstra Bladet

Svært at gardere sig mod dating-fuskere
Hos dating.dk lyder meldingen, at det kan være svært at sikre sig hundrede procent mod netcasanovaer som Klaus Aarsholm.

- Hele konceptet ved dating.dk er, at man er lidt anonym, indtil man etablerer en kontakt. Men vi tager selvfølgelig anmeldelser fra brugere og poltiet alvorligt, siger Morten Wagner, der er ejer og stifter af dating.dk.

Han lægger vægt på, at alle profiler med billede bliver tjekket, når den bliver oprettet. Han opfordrer dog til, at man validerer sin dating-profil med sit CPR-nummer.

- Hvis man virkelig ønsker at svindle kan man gøre det på mange andre steder som for eksempel Facebook, lyder det fra Morten Wagner.

Stak af flere gange
Ekstra Bladet afslørede i august sidste år, at Klaus Aarsholm havde snydt flere kvinder over netdating. Flere af kvinderne havde anmeldt ham til politiet for tyveri - og en kvinde, der ønsker at være anonym, har ligeledes anmeldt den 51-årige mand for vold og trusler.

LÆS OGSÅ: Se også: Charlatan snyder kvinder på net-dating Charlatan snyder kvinder på net-dating

Klaus Aarsholm har været uden bopæl i flere år. Men Ekstra Bladet var på pletten, da to civilbetjente overdrog ham beskeden om retsmødet.

Den 51-årige Klaus Aarsholm havde dog heller ikke i sinde at dukke op til retsmødet. Han endte med at blive idømt to måneders ubetinget fængsel i Retten i Lyngby, hvorefter han blev efterlyst af politiet.

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 Klaus Aarsholm har scoret kvinder og deres penge. Måske kunne han noget på lagenerne? (Foto: Privatfoto)
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen