Dommens dag for Oddset-Janni

Den tidligere reklamebabe risikerer tre års fængsel for bedrageri

I dag bliver dommen afsagt over Janni Christensen og hendes to medtiltalte. Foto: Jakob Jørgensen
I dag bliver dommen afsagt over Janni Christensen og hendes to medtiltalte. Foto: Jakob Jørgensen

Der vil være meget, som Oddset-Janni ikke forstår, hvis retten i dag idømmer hende en fængselsstraf for at have narret en formue fra en gammel, syg og alkoholiseret mand og dopet ham med medicin, der ikke var udskrevet til ham.

Retssagen, hvor den tidligere reklamebabe sidder på anklagebænken med to medtiltalte, har strakt sig over de seneste ni måneder med adskillige pauser undervejs, men i dag klokken 12 vil domsmandsretten i Københavns Byret afsløre, om de mener, at de tre tiltalte er skyldige i de alvorlige anklager mod dem.

Den ældre mand har ikke selv kunnet afgive forklaring i retten, fordi han døde af naturlige årsager tre uger efter, at de tre blev anholdt.

Anklageren mener, at den tidligere reklamebabe skal idømmes en lang fængselsstraf, mens Janni Christensen nægter sig skyldig og mener, at hun skal frifindes. Hun har dog erkendt, at hun har fået gaver for omkring 100.000 kroner af den ældre mand.

Se også: Oddset-Janni: Jeg er rystet Se også: Oddset-Janni: Jeg er rystet

- Det værste vil være at få de tre år, som anklageren går efter, selvom jeg tror, det er fuldstændig utopi. Jeg nægter at tro på, at det kan lade sig gøre. Han skal selvfølgelig starte kæmpestort ud, og han føler selv, at han har en sag, siger Janni Christensen og fortsætter:

- Men jeg frygter selvfølgelig, at jeg skal ind og afsone mere af hensyn til min datter, mit liv, det hele. Så det vil være min frygt. Og så selvfølgelig at vide, at man straffes for noget, man ikke har gjort, siger Janni Christensen.

En del af beviserne mod hende er nogle lydoptagelser, som hendes eksmand har optaget, hvor hun tilsyneladende erkender, at de narrer penge fra manden. Janni Christensen har dog forklaret, at hun var fuld på optagelserne og smurte tykt på for at dupere sin eksmand.

Læs også:

Se også: Oddset-Jannis forsvarer: Derfor skal hun frifindes

Da ekstrabladet.dk talte med hende i går, havde hun planer om at bruge den sidste dag i uvidenhed om rettens beslutning med at hygge med nogle venner og sin datter og forsøge at afsprede tankerne lidt. Selvom det er svært.

- Man tænker jo på det hele tiden. Man er nervøs. Har ondt i maven. Og jeg sover dårligt. Men jeg vil også gerne have det overstået, siger hun.

Det er dog langt fra sikkert, at sagen er slut i dag. Både anklagemyndigheden og de tiltalte har mulighed for at anke dommen, hvis de ikke er tilfredse med udfaldet.

ekstrabladet.dk er til stede i retten, når dommen mod Oddset-Janni afsiges.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen