Mand indrømmer at sælge gift til drenge

19-årig indrømmer salg af giftig blanding til tre drenge. Politiet undersøger nu, om der er flere sælgere

(Foto: Døllefjelde-Musse Marked)
(Foto: Døllefjelde-Musse Marked)

Den 19-årig mand, der lørdag blev mistænkt for at have solgt en farlig, Fantasy-lignende blanding til tre unge drenge fredag på et marked på Lolland, har nu indrømmet at stå delvist bag salget

- Han siger, han har solgt noget af stoffet til dem, siger John Andersen, vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Læs også:

Se også: Unge indlagt efter indtag af Fantasy-lignende stof

Stoffet, som de unge har drukket, består af en blanding af fælgrens og kaustisk soda. Det er en livsfarlig cocktail, fordi man kan miste evnen til at trække vejret selv.

- Manden er ikke anholdt, men er afhørt med en mistænkts rettigheder. Vi skal først have fundet ud af, hvilken lovovertrædelse, der er tale om, og hvad han skal sigtes for, siger John Andersen.

Flere bag?
Politiet undersøger også muligheden for, at den 19-årige mand kan være en del af et større netværk, der fremstiller stoffet.

- Vi kan ikke vide med det samme, om vi har fundet funktionsleddet, eller om der står flere bag, så det er vi nødt til at undersøge, siger han.

De tre drenge, der er mellem 16 og 17 år, blev fundet bevidstløse i et øltelt natten til lørdag på Døllefjelde-Musse kræmmermarked på Lolland efter af have drukket en tår hver af den blå væske.

De slap alle tre med skrækken i behold, og kunne forlade Nykøbing Sygehus dagen efter uden mén.

- Drengene blev afhørt, inden de forlod hospitalet. Men vi skal lige have fat i dem igen, nu hvor vi har en mistænkt i sagen, men det bliver ikke før i morgen eller i over morgen, siger John Andersen.

Sagen undersøges videre og vil derefter overgå til lokalpolitiet i Nykøbing.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen