Rockere lukkede børne-afdeling

En gruppe maskerede mænd stormede ind på Hvidovre Hospital, hvor top-rockers barn er indlagt

Politiet er her rykket ud til Hvidovre Hospital fredag aften efter ballade med rockere. (Foto: Kenneth Meyer)
Politiet er her rykket ud til Hvidovre Hospital fredag aften efter ballade med rockere. (Foto: Kenneth Meyer)

Nerverne hænger i øjeblikket uden på vesten i den københavnske rockerverden, hvor Hells Angels og Bandidos med en politikildes ord ’ikke har det særlig godt med hinanden’.

LÆS OGSÅ:

Se også: HA-folk og Bandidos i køllekamp

Fredag aften fik det konsekvenser for sagesløse, syge børn, da Hvidovre Hospitals børneafdeling måtte lukkes for tilgang natten over efter uro på afdelingen.

Her lå en fremtrædende rockers barn indlagt, og da der pludselig blev observeret nogle ukendte, men mistænkelige personer nær barnets stue, blev der slået alarm i rockermiljøet.

Et køretøj med op til ti maskerede mænd kørte med stor fart ned i hospitalets parkeringskælder, hvorefter de løb op i bygningen, lød oplysningerne til politiet.

Alle var Bandidos
Adskillige betjente blev sendt til stedet, men her viste det sig, at både de først observerede og de sidst ankomne rockerlignende mænd tilhørte den samme gruppering. Det havde de åbenbart ikke selv været klar over.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger kom alle de involverede rockere fra Bandidos, der samme aften havde et større træf i bandens lokale klubhus på Kirkegade i Hvidovre. Rockerfæstningen ligger få hundrede meter fra det store københavnske hospital.

Region Hovedstaden bekræftede søndag aften overfor Ekstra Bladet, at børneafdelingen på Hvidovre efter episoden blev lukket for tilgang fra fredag aften kl. 20 og frem til lørdag morgen. Det skete efter henstilling fra politiet.

Sendt til andre hospitaler
Akut syge børn måtte i stedet sendes til børneafdelingerne på Herlev Hospital og i Hillerød. Det var søndag aften ikke muligt at gøre op, hvor mange børn, der blev berørt af dette, men på en normal aften og nat vil det dreje sig om ca. 10, oplyser Region Hovedstaden.

Ved du noget om sagen, så sms/mms 1224 (almindelig sms-takst) eller mail til 1224@eb.dk

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere