Anholdt for drab: Afhørt i nat

Den formodede knivstikker, er blevet afhørt i nat

Kriminalteknikere har finkæmmet parrets hjem på Hedemarksvej i Albertslund i nat. (Foto: Kenneth Meyer)
Kriminalteknikere har finkæmmet parrets hjem på Hedemarksvej i Albertslund i nat. (Foto: Kenneth Meyer)

Vestegnens Politi har arbejdet på højtryk hele natten for at finde ud af omstændighederne ved drabet af den 63-årige, der søndag aften blev stukket ihjel på Hedemarksvej i Albertslund vest for København.

Politiet har anholdt mandens 58-årige samlever, der vil blive fremstillet i grundlovsforhør i dag.

- Vi har knoklet hele natten med at lave afhøringer og finde tekniske beviser. Hvad vi har fundet ud af, vil jeg ikke komme nærmere ind på nu, siger drabschef i Københavns Vestegns Politi, Charlotte Skovby, til ekstrabladet.dk her til morgen.

Drabschefen bekræfter, at den dræbte 63-årige mand hedder Eddy E. Frederiksen, og pårørende er underrettet i løbet af aftenen og natten.

Stukket i ryggen
Sent i aftes oplyste vagtchefen, at politiet fik en melding kl. 18.41 om, at en mand var blevet stukket i ryggen.

Manden vaklede eftersigende ned i det lokale supermarked efter knivstikkeriet, hvorfra han blev viderebragt til Hvidovre Hospital. Men selv om manden blev hastet til hospitalet, var det desværre så alvorligt et knivstik, at han afgik ved døden kl. 20.20.

Mandens samlever anholdt
Politiet har allerede anholdt en kvinde i sagen, mandens 58-årige samlever, men kan ikke udelukke, at der kan ske flere anholdelser i sagen.

- Foreløbigt kan vi ikke udelukke noget som helst. Men vi har en klar formodning om, at den pågældende kvinde står bag drabet. Mere kan jeg ikke oplyse på nuværende tidspunkt, lyder det fra vagtchefen.

Én af beboerne i området fortalte søndag aften, at politiet har været særdeles talstærkt repræsenreter siden knivstikkeriet.

- Der har været syv-otte patruljevogne, hundepatruljer og to salatfade herude, og nu render de og tager billeder i opgangen, der er afspærret, fortæller Ahmet Celik til ekstrabladet.dk.

En anden kilde fortæller til ekstrabladet.dk, at offeret og den formodede gerningsmand var kendt for at drikke tæt, og at de ofte blev hørt og set skændes højlydt.

Den dræbte mand skal ifølge Ritzau obduceres i dag for at fastslå, hvad han har været udsat for.

Ved du noget? Så giv os et tip på sms/mms 1224 (alm. telefontakst) eller på mail: 1224@eb.dk

1 af 2 Drabet skete formodentlig i en lejlighed på Hedemarksvej 40 i Alberslund. (Foto: Kenneth Meyer)
2 af 2 Kriminalteknikere har finkæmmet parrets hjem på Hedemarksvej i Albertslund i nat. (Foto: Kenneth Meyer)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere