Tawfiks dødsårsag fundet

Det var kulilteforgiftning, der resulterede i 24-årige Tawfik Jarkas' død

Tawfik Jarkas døde af kulilteforgiftning. (Fotocollage: Claus Bonnerup/Privatfoto)
Tawfik Jarkas døde af kulilteforgiftning. (Fotocollage: Claus Bonnerup/Privatfoto)

Østjyllands Politi har nu med al sandsynlighed fastslået den endelige dødsårsag for den 24-årige mand, der på tragisk vis omkom lørdag morgen i storbranden i Bazar Vest i Århus.

- Undersøgelserne viser, at han døde af kulilteforgiftning, men der venter stadig nogle tekniske undersøgelse af mandens blod, før vi kan sætte to streger under det, oplyser politiinspektør Michael Weiss fra Østjyllands Politi til ekstrabladet.dk.

Læs også: Brandoffer identificeret

Politiet har dog stadig ikke klarhed over brandårsagen - ej heller om branden var påsat.

- Vi har nu været derude i et døgn og samlet et hav af prøver, men vi kan stadig ikke sige noget med sikkerhed. Vi har brug for at komme hjem og lægge det hele op på et bord og kigge på det, før vi udtaler os videre om det, siger Michael Weiss og fortsætter:

- Men jeg kan godt sige, at intet i vores undersøgelser tyder på, at der skulle være tale om en form for konflikt eller opgør, som det ellers har været fremme i nogle medier over det seneste døgn.

Læs også: Bazarbrand: Mand omkommet i flammerne

Selv om politiet er færdige med undersøgelserne på stedet, beder han stadig folk om at holde sig væk.

- Der er mange nysgerrige sjæle - specielt børn. Men det er altså virkelig farligt at færdes derhenne, og derfor er vi nu ved at sætte et hegn op. De mange løse tagplader og udbrændte rør og stumper gør det særdeles usikkert derinde, advarer han.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere