Gidseldrama i London

Fire er holdt som gidsler i London.

Fire personer er taget som gidsler i en bygning på Tottenham Court Road i det centrale London. En 50-årig mand ved navn Michael Green, står bag. Han påstår at have en bombe på sig og er angivelig sindsforvirret og har truet med at sprænge sig selv i luften.

Vidner har set manden bære på seks cylindere, der kunne ligne en bombe.

De fire er ansat i logistikvirksomheden Advantage, og politiet mener, at Michael Green kan være på et personligt vendetta. Det var en ansat som lukkede ham ind i bygningen omkring frokosttid.

- På nuværende tidspunkt, ser der ud som om, at manden enten har mentale problemer eller et personligt horn i siden på den virksomhed, det er gået ud over, siger en talsmand fra Scotland Yard ifølge The Daily Telegraph.

Gaden er spærret af 300 meter fra bygningen.

Læs også: Øjenvidne: Han vil sprænge alt i luften

1000 mennesker er blevet evakueret fra området. Politiet rapporterer om ingen sårede på nuværende tidspunkt, men gidslerne er blevet tvunget til at kaste computere og ting ud af vinduerne og gaden flyder med papir.

Ansat i Advantage, 27-årige gravide Abby Baafi, slap fri fra gidselstageren.

- Han kom ind på kontoret, fordi han var vred over og ville have sine penge tilbage for en køreprøve. Jeg genkendte ham godt og kunne se, at han ikke var ved sine fulde fem. Han var vred og meddelte, at han nu holdt fire mennesker som gidsler, siger hun ifølge The Sun.

Michael Green havde tilsyneladende forsøgt at tage et stort kørekort, men var dumpet.

Lige nu har snigskytter og bombeeksperter omringet bygningen på Tottenham Court Road, og Scotland Yards forhandlere forsøger at finde ud af, hvad Michael Greens krav er.

Ved du noget eller er du i London, giv os et tip på sms/mms 1224 (almindelig telefontakst) eller på mail 1224@eb.dk

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere