Politiet efterlyser netcasanova

Københavns Vestegns Politi efterlyser Klaus Aarsholm, der er dømt og tidligere har fuppet kvinder over net-dating

Den 51-årige Klaus Aarsholm røg på forsiden af Ekstra Bladet sidste år, fordi han havde snydt flere kvinder for penge - og har siden kunne fuppe videre. Nu beder politiet offentligheden om hjælp til at finde ham (Foto: privatfoto)
Den 51-årige Klaus Aarsholm røg på forsiden af Ekstra Bladet sidste år, fordi han havde snydt flere kvinder for penge - og har siden kunne fuppe videre. Nu beder politiet offentligheden om hjælp til at finde ham (Foto: privatfoto)

Den 51-årige netcasanova har kunnet fuppe videre, selv om han er blevet idømt en fængselsstraf på to måneder. Nu beder Københavns Vestegns Politi offentligheden om hjælp.

LÆS OGSÅ:

Se også: Netcasanova slår til igen

- Vi kan oplyse, at vi har en eftersøgningssag på ham, og han skal have forkyndt en dom. Det har ikke lykkedes os at få fat i ham endnu desværre, siger Johnny Bonde, der er politikommissær - og udtaler sig på vegne af eftersøgningsafdelingen i Københavns Vestegns Politi.

En nystartet virksomhed er blevet snydt igen efter Ekstra Bladets historier sidste år. Hvad synes du om det?

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har haft problemer med at få fat i ham, og vi vil meget gerne have fat i ham. Men lige nu har vi ikke kunnet finde ham og få forkyndt dommen. Så hvis der er nogen, der kan give os et tip om, hvor han er, så vil vi gerne vide det. Vi er meget åbne for hjælp i sagen, siger politikommissær Johnny Bonde.

Både Ekstra Bladet og politiet har jo haft fat i ham i september sidste år. Hvordan kan det være, at det er så svært at forkynde dommen til ham?

- Man kan sige, at hvis folk forsvinder fra jordens overflade, så kan det være svært - i anført betydning - selv for politiet at finde personen. Politiet forsøger jo de steder, hvor vi mener, at pågældende kan træffes, og der er det ikke lykkedes at fange ham endnu, siger Johnny Bonde fra Københavns Vestegns Politi.

Ved du noget? Tip os på mail 1224@eb.dk eller sms 1224 (koster alm. sms-takst)

1 af 3 Ekstra Bladets afsløring den 6. august 2011.
2 af 3 Ekstra Bladet og to civilbetjente konfronterer Klaus Aarsholm den 24. september 2011.
3 af 3 Den 51-årige Klaus Aarsholm røg på forsiden af Ekstra Bladet sidste år, fordi han havde snydt flere kvinder for penge - og har siden kunne fuppe videre. Nu beder politiet offentligheden om hjælp til at finde ham (Foto: privatfoto)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere