Hunde og helikopter fortsætter eftersøgning af 52-årig

Peter Christensen Støvring er ikke set siden lægebesøg i Terndrup tirsdag formiddag

En indsatsleder, syv hundepatruljer og en helikopter leder efter den savnede Peter Christensen Støvring i og omkring Bælum. (Foto: Rasmus Skaftved)
En indsatsleder, syv hundepatruljer og en helikopter leder efter den savnede Peter Christensen Støvring i og omkring Bælum. (Foto: Rasmus Skaftved)

Nordjyllands Politi leder fortsat efter den 52-årige Peter Christensen Støvring fra Bælum.

Han er ikke set, siden han i deprimeret tilstand forlod sin læge på Birkevej 2a i Terndrup klokken 10.30 tirsdag formiddag.

- Status er uændret. Vi leder fortsat efter ham med hundepatruljer og helikopter i og omkring Bælum, hvor vi har de sidste masteoplysninger fra hans mobil, siger vagtchefen ved Nordjyllands Politi torsdag formiddag til ekstrabladet.dk.

Peter Christensen Støvring var hos lægen, fordi han følte sig deprimeret og havde selvmordstanker.

Hans bil holdt stadig parkeret på lægens parkeringsplads, og derfor er familien meget bekymret for, hvad der kan være sket.

Læs også:

Se også: Mand med laserlys forstyrrer eftersøgning
Se også: Politiet efterlyser 52-årig mand

Under onsdagens eftersøgningen blev helikopterpiloten forstyrret i sit arbejde, da en person forsøgte at blænde piloten med et laserlys.

Politiet forsøgte onsdag aften forgæves at finde frem til personen.

- Vi har endnu ikke fundet personen, som nok også er i skole i dag. Vedkommende har nok ikke været klar over konsekvenserne, siger vagtchefen.

Nordjyllands Politi opfordrer borgere omkring Terndrup og Bælum til at kigge efter Peter Christensen Støvring i udhuse, skure o.l.

Peter Christensen Støvring beskrives som 180 cm. høj med kort gråt hår.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere