Årsag til rocker-opgør ukendt

Mand kastet op i luften under rocker-opgør i Hvidovre

Det var på denne OK-tank i Hvidovre, at kølleopgøret fandt sted. (Foto: Kenneth Meyer)
Det var på denne OK-tank i Hvidovre, at kølleopgøret fandt sted. (Foto: Kenneth Meyer)

Københavns Vestegns Politi kendte torsdag morgen intet til motivet til, at en gruppe personer fra Hells Angels' tæskehold 'AK81' og Bandidos-rockere onsdag eftermiddag kom i slagsmål med køller på en benzintank i Hvidovre vest for København.

- Vi kender ikke årsagen til, at de pludselig skulle slå løs på hinanden. Om det var et tilfældigt møde, eller om de havde aftalt at mødes der - det ved vi ikke, siger vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Kim Svenningsen til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: HA-folk og Bandidos i køllekamp

Bandidos har en rockerborg i Kirkegade i Hvidovre, men området er blandet, og her bor medlemmer af både Hells Angels, AK81, Bandidos og indvandrer-bander.

Da politiet nåede frem, flygtede de implicerede i alle retninger til fods eller i biler.

Politiet anholdt 10 personer præventivt.

- Ingen af dem har ønsket at bidrage til efterforskningen, og de blev løsladt efter nogle timer. En af de ti blev sigtet for overtrædelse af våbenloven, fordi vi fandt slagvåben i hans bil, men hverken han eller de andre kunne knyttes direkte til slagsmålet, siger Kim Svenningsen til ekstrabladet.dk.

En person blev påkørt af en bil under slagsmålet, men ingen af de implicerede har tilsyneladende opsøgt hjælp på skadestuer efter bataljen.

- Ham der blev ramt af bilen, blev faktisk kastet op i luften, men vi har ikke fået henvendelser fra nogle skadestuer, som kan have behandlet deltagere i slagsmålet, så vi må formode, at de selv klarer deres skader, siger Kim Svenningsen til ekstrabladet.dk.

Ingen 'normale' borgere blev impliceret i rocker-opgøret på tankstationen.

VED DU NOGET? HAR DU FOTOS?
Så tip os på sms/mms 1224 (alm. takst) eller 1224@eb.dk

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere