HA-folk og Bandidos i køllekamp

En gruppe fra Hells Angels støtteklub AK81 stødte sammen med Bandidos i Hvidovre

Her ved OK-tanken i Rebæk Søpark kom de to rockergrupperinger i klammeri. (Foto: Kenneth Meyer)
Her ved OK-tanken i Rebæk Søpark kom de to rockergrupperinger i klammeri. (Foto: Kenneth Meyer)

Det kom onsdag eftermiddag til et direkte sammenstød mellem grupperinger med tilknytning til Hells Angels og Bandidos. Det skete ved Rebæk Søpark på grænsen mellem Rødovre og Hvidovre vest for København.

Vestegnens Politi oplyser til Ritzau, at folk fra Bandidos og HA-støttegruppen AK81 sloges med køller på en tankstation.

Bandidos har en rockerborg i Kirkegade i Hvidovre, men området er blandet, og her bor medlemmer af både Hells Angels, AK81, Bandidos og indvandrer-bander.

Toprockers søn med
Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger var en af de involverede en søn af en fremtrædende HA-rocker. Sønnen er selv aktiv i det HA-relaterede miljø.

- Vi får en melding om, at to grupper er oppe at slås med køller ved OK-tanken, siger vagtchefen hos Vestegnens Politi, Kim Svenningsen.

- Da vi når frem flygter de i alle retninger, nogle til fods andre i bil, fortsætter han.

11 anholdt
Politiet har standset fire biler og foretaget 11 præventive anholdelser. I en af bilerne blev der også fundet køller, hvilket fører til sigtelser efter våbenloven.

Ifølge et vidne på tanken blev en person påkørt eller forsøgt påkørt af en bil, men det har politiet ikke kunnet få bekræftet.

- Vi har ikke kunnet finde nogen tilskadekomne. Der er ikke sendt ambulancer til stedet. Vi undersøger nu på hospitalerne, om nogen er indbragt, siger Kim Svenningsen til ekstrabladet.dk.

VED DU NOGET? HAR DU FOTOS?
Så tip os på sms/mms 1224 (alm. takst) eller 1224@eb.dk

1 af 2 Bandidos-huset i Kirkegade, Hvidovre. (Foto: Kenneth Meyer)
2 af 2 Her ved OK-tanken i Rebæk Søpark kom de to rockergrupperinger i klammeri. (Foto: Kenneth Meyer)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere