Tre døde babyer fundet i køletasker

Tre børnelig er fundet i lejlighed i den tyske by Giessen, som var udlejet til 40-årig kvinde

Den tyske anklagemyndighed har åbnet en efterforskning efter et uhyggeligt fund af tre døde babyer i en kælder og garage, som var lejet ud til en 40-årig kvinde.

I en pressemeddelelse fra anklagemyndigheden og politiet i den vestlige by Giessen hedder det, at to børnelig blev fundet tirsdag i tre køletasker under en boligblok i forbindelse med en rydning af en lejlighed, som havde været udlejet til den 40-årige.

Et tredje barnelig blev fundet onsdag i en garage, som hun har haft til sin rådighed.

- Obduktioner af ligene vil formentligt gøre det klart under præcist hvilke omstændigheder børnene døde, hedder det i pressemeddelelsen.

Børnene har været døde så længe, at det er umuligt at fastslå deres køn.

- Oplysninger om køn, alder, tidspunkter for død og dødsårsager vil først blive klart efter obduktionerne, hedder det videre.

Sent onsdag var der endnu ikke udsendt en arrestordre på kvinden, siger en talskvinde for den lokale anklagemyndighed. Myndighederne har dog kontakt med hende og ved, hvor hun opholder sig.

Der har været flere lignende sager i Tyskland i de seneste år.

I den mest opsigtvækkende af dem havde en mor ved grænsen til Polen dræbt otte nyfødte børn og skjult ligene i blandt andet blomsterkrukker. Hun blev i 2006 idømt 15 års fængsel.

/ritzau/DPA

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere