Politi undersøger bølge efter voldsom ulykke

Politiets teknikere er i fuld gang med at undersøge, hvordan fireårig dreng kunne falde ned fra Surferbølge på Experimentarium

Fireårig dreng slog hovedet gevaldigt, da han faldt ned fra 'Surfbølgen' i Experimentarium. Politiet er i fuld gang med at undersøge forlystelsen, hvor den lille dreng faldt ned og fik kraniebrud i går. (Skærmbillede fra livewebcam via 1224 / Brian Fogh)
Fireårig dreng slog hovedet gevaldigt, da han faldt ned fra 'Surfbølgen' i Experimentarium. Politiet er i fuld gang med at undersøge forlystelsen, hvor den lille dreng faldt ned og fik kraniebrud i går. (Skærmbillede fra livewebcam via 1224 / Brian Fogh)

Fireårig dreng fra Randers blev lagt i kunstigt koma, efter at han i går faldt tre meter ned fra vandforlystelsen 'Surfbølgen' i Experimentariet. Han slog hovedet mod betongulvet og fik kraniebrud. Politiets teknikere undersøger nu sagen nærmere

Se også: Ulykke på Experimentarium: Dreng slynget tre meter ned

- Der er tale om en fireårig knægt, der i går aftes var i klar bedring og uden for livsfare. Vi kan ikke sige noget om uheldet. Forlystelsen er blevet lukket, og den skal underlægges nogle tekniske undersøgelser, siger Henrik Suhr, der er pressekoordinator hos Nordsjællands Politi.

Hvem har ansvaret
Politiet håber, at de gennem de tekniske undersøgelser kan finde ud af, hvordan ulykken kunne ske, og hvem der har ansvaret.

Se også: 4-årig lagt i kunstig koma efter ulykke på Experimentarium

- Vi skal ud fra undersøgelserne finde ud af, om der er en årsagssammenhæng, og så skal vi undersøge om der er nogen, der kan sættes til ansvar og straffes, oplyser Henrik Suhr.

Bølgens fremtid er usikker
Ifølge vicedirektøren på Experimentariet, Kim Herlev, er vandforlystelsen stadig lukket efter ulykken i går. Om den nogensinde bliver åbnet igen kommer an på, om den kan blive sikkerhedsgodkendt.

- Hvis den skal åbnes for publikum skal den være 100 procent sikker. Hvis teknikerne vurderer, at den ikke kan blive sikker, så bliver den ikke åbnet igen. Men det er i sidste ende politiet, der afgør det, siger vicedirektøren.

Stemningen blandt de ansatte har siden ulykken været meget trykket, oplyser Kim Herlev

- Vi er alle sammen meget berørte og kede af det. Vi prøver at holde modet oppe, og er glade for, at Falck har sagt til os, at vi har håndteret situationen korrekt. Men det er klart, at det berører os alle, når en lille dreng er kommet til skade hos os, siger vicedirektøren.

Ved du noget? Tip os på mail 1224@eb.dk eller sms 1224 (koster alm. sms-takst)

1 af 2 Både politi og ambulance blev kaldt til Experimentarium i Hellerup efter alvorlig ulykke ved vandforlystelsen 'Surfbølgen'. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
2 af 2 Fireårig dreng slog hovedet gevaldigt, da han faldt ned fra 'Surfbølgen' i Experimentarium. Politiet er i fuld gang med at undersøge forlystelsen, hvor den lille dreng faldt ned og fik kraniebrud i går. (Skærmbillede fra livewebcam via 1224 / Brian Fogh)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere