Ulykke på Experimentarium: Dreng slynget tre meter ned

En dreng er i dag blevet slynget rundt af vandforlystelsen Bølgen for derefter at falde tre meter ned på et betongulv

Både politi og ambulance blev kaldt til Experimentarium i Hellerup efter alvorlig ulykke ved vandforlystelsen Bølgen.  (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Både politi og ambulance blev kaldt til Experimentarium i Hellerup efter alvorlig ulykke ved vandforlystelsen Bølgen. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

En dreng er her til eftermiddag kommet til skade i Experimentarium i Hellerup.

Ifølge et øjenvidne blev drengen slynget rundt af vandforlystelsen Bølgen. Han faldt efterfølgende tre meter ned på et betongulv bag Bølgen, skriver øjenvidnet i en mail til ekstrabladet.dk.

Drengen blev efterfølgende kørt væk på en båre af ambulancefolk.

- Ja, det er rigtig at vi har fået anmeldelse om, at der er sket en ulykke. Der er sendt en ambulance af sted, og vi har også politi på vej derhen. Mere ved jeg ikke på nuværende tidspunkt, siger Dan Houtved, vagtchef ved Nordsjællands Politi, til ekstrabladet.dk.

'Faldt ned fra en stor bølge'
På oplevelsescenterets hjemmeside kan man læse, at Surfbølgen nu er midlertidigt lukket på grund af reparation. Experimentariets vicedirektør kalder ulykken, som skete omkring klokken 15.30, for den første af den karakter i 20 år.

- Drengen er faldet ned fra en stor bølge, man kan surfe på ligesom en skibakke. Og den er han faldet ned fra. Vi havde en medicinstuderende til stede, der hjalp, og har kontaktet forældrene.

- Vi har en med på hospitalet, der har fortalt os, at det umiddelbart ikke ser så alvorligt ud, fortæller Kim Herlev.

Ulykken har berørt alle
Ifølge vicedirektøren er surfbølgen sikkerhedsgodkendt.

- Derfor er det beklageligt at det her kunne ske. Vi har lukket stedet nu og åbner først igen, når vi ved, at det er helt sikkert.

- Vi ved ikke hvad omstændighederne er i forhold til det, det er sket. Men der kan selvfølgelig altid gå noget galt, hvis man er rigtig uheldig - også selv om ting er sikkerhedsgodkendt, fortæller Kim Herlev om ulykken, der har berørt alle på stedet.

- Jeg er oprigtigt ked af det, der er sket.

Ved du noget? Tip os på mal 1224@eb.dk eller sms 1224 (koster alm. sms-takst)

1 af 3 Kort før klokken 16.30 var politiet i fuld gang med at undersøge forlystelsen. (Skærmbillede fra livewebcam via 1224 / Brian Fogh)
2 af 3 Ifølge et øjenvidne blev drengen slynget rundt af vandforlystelsen Bølgen. Han faldt efterfølgende tre meter ned på et betongulv bag Bølgen. (PR foto)
3 af 3 Både politi og ambulance blev kaldt til Experimentarium i Hellerup efter alvorlig ulykke ved vandforlystelsen Bølgen. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere