4-årig lagt i kunstig koma efter ulykke på Experimentarium

Den fireårige dreng som tidligere i dag blev slynget tre meter ned på Experimentarium har fået konstateret kraniebrud og er lagt i kunstig koma. Han er udenfor livsfare

(Foto: Rasmus Flindt/Collage)
(Foto: Rasmus Flindt/Collage)

Ifølge Nordsjællands politis oplysninger var det en bare fireårig dreng, som tidligere i dag blev slynget rundt af vandforlystelsen Surfbølgen for derefter at falde tre meter ned på et betongulv i Experimantarium i Hellerup nord for København.

- Vi har fået oplyst fra Rigshospitalet, at drengen blev lagt i kunstig koma for at holde ham i ro under scanningen, hvor han fik konstateret kraniebrud, fortæller Dan Houtved, vagtchef ved Nordsjællands Politi, til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: Ulykke på Experimentarium: Dreng slynget tre meter ned

Lægerne skal nu til at undersøge, om drengen også har pådraget sig indre blødninger under ulykken, som fandt sted omkring klokken 15.30. Drengen er udenfor livsfare. Drengen har lige nu sin mor ved sin side på Rigshospitalets Traumecenter. Ifølge politiets oplysninger er drengen udenfor livsfare.

Efter ulykken blev Surfbølgen lukket ned.

- Vi har billeddokumenteret forlystelsens tilstand og sender nu billeder videre til Teknologisk Institut, som skal stå for den endelige vurdering af dens tilstand, fortæller Dan Houtved.

Kender du drengen? Tip os på 1224@eb.dk eller sms til 1224 (koster alm. sms-takst)

1 af 2 Kort før klokken 16.30 var politiet i fuld gang med at undersøge forlystelsen. (Skærmbillede fra livewebcam via 1224 / Brian Fogh)
2 af 2 (Foto: Rasmus Flindt/Collage)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere