Træner meldt for sexovergreb på 13-årig

Klubben havde orienteret moderen om, at 36-årig træner var 'lidt for interesseret' i 13-årig elev

Der havde været tegn på et forhold mellem en 36-årig kung fu-træner og hans 13-årige elev, længe inden pigens mor tidligere på måneden meldte manden til politiet. Det skriver Dagbladet Roskilde.

I kung fu-klubben Wing Tsun Roskilde havde de allerede i efteråret lagt mærke til, at træneren interesserede sig lidt for meget for den 13-årige pige.

Klubben valgte derfor at kontakte pigens mor og bede hende være opmærksom på, hvad der foregik mellem pigen og den 23 år ældre mand, som angiveligt var en bekendt af familien.

Moren valgte tilsyneladende ikke at gøre mere ved mistanken, men klubben fjernede træneren fra holdet, hvor pigen går, og flyttede ham til et andet hold. Siden hørte klubben ikke noget, før han blev meldt til politiet for at have et seksuelt forhold til den mindreårige pige.

Træneren afviste dengang hidsigt, at der var noget mellem ham og pigen, men klubben fastholdt, at de ikke ville have ham på holdet.

- Vi fjernede ham omgående, så snart vi synes, der var noget, der ikke stemte. Så fjernede vi ham fra alt, der har noget med børn at gøre. At de fortsat mødes et eller andet sted har vi ikke en jordisk chance for at vide noget om, siger chefinstruktør og medgrundlægger af Wing Tsun Roskilde, Jørgen Riis.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere