Kendt rapper finder lig i havn

Det var en kendt dansk rapper, som mandag fandt et lig i Københavns Havn

Det var rapperen MC Clemens, som mandag fandt et lig i Københavns Havn. (Foto: Anthon Unger. Indsat: Privat)
Det var rapperen MC Clemens, som mandag fandt et lig i Københavns Havn. (Foto: Anthon Unger. Indsat: Privat)

En tur i havkajakken i Københavns Havn udviklede sig mandag mere dramatisk, end rapperen MC Clemens først havde forestillet sig.

Det var nemlig ham, der opdagede det lig, som tidligere i dag blev bjærget ud for Langelinje.

Se tv: Her bliver død mand bjærget

Det bekræfter den 32-årige rapper med borgerlige navn Clemens Legolas Telling overfor ekstrabladet.dk.

Chokerende fund
Rapperen sejlede ud ud omkring klokken 13 og ved et stendige lige nord for Trekroner søfort kunne han på afstand se noget hvidt og skinnende i vandet.

- Jeg tænkte først, om det var en sæl, men så kunne jeg se, at der også var jeans, forklarer Clemens til ekstrabladet.dk.

- Lige da jeg så jeansene, sad jeg lige 10-15 sekunder helt paralyseret.

Men Clemens ville være helt sikker i sin sag, så han padlede over til det uhyggelige syn, før han vendte tilbage til land og alarmerede politiet.

Efterfølgende kom politiet forbi hos Clemens, hvor han blev afhørt og på Google Earth kunne vise dem, hvor han havde fundet liget.

- Jeg var chokeret, da jeg fandt liget. Nu går det bedre. Jeg tror, det ville være værre, hvis jeg så en, der var ved at drukne. Nu havde denne mand jo været død noget tid, så er der ikke så meget, man kan gøre.

Uidentificeret lig
Efter at Clemens havde slået alarm, sendte brandvæsnet dykkere i vandet. De fik bjærget liget op i en båd, hvor det blev tildækket i gråt plastic, fortæller ekstrabladet.dk's mand på stedet.

Båden med de to dykkere og den døde sejlede ind til land, hvor en Falck-vogn holdt klar med en båre.

Det er ikke usædvanligt, at mennesker som drukner i løbet af vinteren og går til bunds, stiger til overfladen, når vandet begynder at blive varmere.

Men foreløbig er der ingen oplysninger om, hvem den døde er og under hvilke omstændigheder - og hvornår - han er havnet i vandet.

Politiet oplyser, at der ikke umiddelbart er noget, som tyder på, at der kan ligge en forbrydelse bag den døde i vandet.

ekstrabladet.dk følger sagen ...

1 af 2 Rapperen MC Clemens var kommet sig over det værste chok, da ekstrabladet.dk mødte ham ved bopælen mandag eftermiddag. (Foto: Anthon Unger)
2 af 2 Det var rapperen MC Clemens, som mandag fandt et lig i Københavns Havn. (Foto: Anthon Unger. Indsat: Privat)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere