Dansk blaffer voldtaget i Portugal

En lastbilchauffør er anholdt for at have voldtaget en dansk kvinde, der ville blaffe fra Porto til Lissabon.

En 24-årig dansk kvinde blev i mandags udsat for sit livs mareridt, da hun under en ferie blev truet og voldtaget af en 30-årig lastbilchauffør, det skriver det lokale medie Correio da Manhã.

Ifølge avisen var den 24-årige danske kvinde kommet til Portugal nogle dage forinden sammen med nogle venner. Mens vennerne ville blive i Porto, havde den 24-årige pige besluttet at tage til Lissabon alene. Derfor fik hun et lift af en lastbilchauffør, der påstod, at han skulle i samme retning som kvinden.

Men i stedet parkerede manden lastbilen og truede kvinden med en skruetrækker, før han voldtog hende. Da den 24-årige ville gøre modstand, blev hun slået i hovedet.

30-årig familiefar anholdt
Efter voldtægten blev den 24-årige pige smidt ud af lastbilen og efterlagt i en grøft nær motorvejen ved Alto da Serra.

Efter at have smidt kvinden ud, skyndte den 30-årige lastbilchauffør sig væk fra stedet. Men ikke desto mindre lavede han længere oppe af vejen en u-vending og kørte tilbage til det sted, hvor han havde efterladt det 24-årige offer. Og det skulle han aldrig have gjort.

Hurtigt fik den unge danske kvinde skrevet nummerpladen ned på lastbilen, og derfor kunne politiet tirsdag anholde den 30-årig familiefar, Marco Rebelo for voldtægten.

Det var tilfældige forbipasserende, der fandt den 24-årige dansker i grøften. Med ordene: 'Please, please call the police' fik hun skabt kontakt til de forbipasserende, der hurtig kom hende til undsætning.

Ved du noget, så kontakt ekstrabladet.dk på sms/mms til 1224 (alm. sms-takst) eller mail til 1224@eb.dk.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere