Kæmpe politirazzia: 2231 blev standset

Nordsjællands Politi og Skat har afholdt razzia natten til lørdag ved Helsingørmotorvejen

Politiet og Skat afholdt fredag til lørdag nat razzia ved restauranten 'Storkereden', der ligger på Helsingørmotorvejen. (Arkivfoto/ Kim Agersten/POLFOTO)
Politiet og Skat afholdt fredag til lørdag nat razzia ved restauranten 'Storkereden', der ligger på Helsingørmotorvejen. (Arkivfoto/ Kim Agersten/POLFOTO)

Politiet har været ude med snøren i nat. 10 spritbilister og to narkopåvirkede bilister var blandt dem, der gik i nettet, efter at Nordsjællands politi tjekkede 2231 bilister efter i sømmene.

Fra klokken 21-02 natten til lørdag har politiet og skat ligget på lur for at få ram på spritbilister samt narkopåvirkede bilister. Godt 34 betjente fra Nordsjællands Politi og 18 medarbejdere fra Skat stod parat i en stor razzia ved restauranten 'Storkereden' ved Helsingørmotorvejen.

- Det er primært spiritus og narko, vi undersøger for bilisterne for, men Skat er også med, så vi kontrollerer en masse herude, som Skat kunne have interesse i. Vi har også vores narkohunde med, sagde Jan Perfeldt, der er operativ leder for færdselsafdelingen i Nordsjællands Politi.

Fik klippet pladerne
Ud over spritbilister var der også en del bilister, som kørte uden at have papirerne i orden: Fem kørte i bil, mens de var frakendt førerretten, og ni andre blev snuppet uden gyldigt kørekort. I tre af sagderne fik bilisterne beslaglagt bilen, da det ikke var første gang, de kørte uden at have gyldigt kørekort.

Desuden standsede politiet 25 taxaer, som ikke kørte efter bogen, fem bilister som kørte i nødsporet og 18, som havde glemt deres kørekort.

Fire biler fik klippet nummerpladeren på grund af restance til forsikring, oplyser Nordsjællands Politi til ekstrabladet.dk.

Storkereden et godt sted
Det er første gang, politiet har spærret et helt stykke af motorvejen af på denne måde for at lave razzia. Jan Perfeldt understreger, at målet med razziaen udelukkende er at undersøge forbipasserende bilister - og ikke selve restauranten Storkereden.

- Vi bruger rastepladsen ved Storkereden, da det er et godt sted at stå. Forholdene er gode og folk kommer fra København og kører nordpå. Vi har lukket motorvejen og leder alle biler op i Storkereden, så vi kontrollerer alle biler og siger godaften, sagde Jan Perfeldt til ekstrabladet.dk.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere