Fly med 122 om bord styrter ned i Pakistan

Pakistansk passagerfly er styrtet ned nær Islamabad i dårligt vejr. Ingen chance for overlevende, siger politi

Et passagerfly med 122 mennesker om bord er styrtet ned nær Islamabad i Pakistan på grund af dårligt vejr. Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Der er ifølge CNN tale om et fly af typen Boeing 737, som tilhører det pakistanske flyselskab Bhoja Airline.

Redningshold er på ulykkesstedet, og alle hospitaler er i alarmberedskab både i Islamabad og i den nærliggende by Rawalpindi.

De foreløbige meldinger går på, at alle ombordværende er omkommet, og en unavngiven embedsmand siger ifølge AFP: "Indtil videre er der intet godt nyt".

Samtidig fortæller politiet, at der "ingen chance" er for at finde overlevende. Dermed tyder alt på, at alle 122 personer om bord er omkommet

Ulykken skal være sket nær den internationale lufthavn. Flyet var på vej fra Karachi og skulle lige til at lande, da det styrtede ned.

Forsvarsminister Chaudhry Ahmed Mukhar fortæller til BBC, at flyet er brudt i brand inden det styrtede få kilometer fra lufthavnen.

- Vraget er i brand, og flyet er fuldstændig ødelagt. Vi er på stedet med brandmænd, og vi har sat projektører op. Flere redningsfolk er på vej, siger Saifur Rehman, som er talsmand for politiets redningshold.

CNN fortæller, at der har været meget dårlige vejrforhold i området med lav sigtbarhed, og der meldes om tordenvejr nær ulykkesstedet.

Flyselskabet Bhoja Air er et lille kommercielt luftfartsselskab, som begyndte at sende fly i luften for 10 år siden. Senere lukkede det på grund af økonomiske problemer, men er altså åbnet op igen.

Flystyrt er relativt sjældne i Pakistan, hvor rejser mellem byerne ofte foretages med fly.

Dog skete der en ulykke i juli 2010, hvor en Airbus 321 styrtede ned nær Islamabad. 152 mennesker mistede livet.

/ritzau/

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere