Fly med 131 om bord styrter ned i Pakistan

I Pakistan er et passagerfly styrtet ned nær Islamabad i dårligt vejr. 131 mennesker frygtes omkommet.

Et passagerfly er styrtet ned nær Islamabad i Pakistan på grund af dårligt vejr, oplyser nyhedsbureauet AFP.

De pakistanske luftfartsmyndigheder melder, at der var 131 mennesker om bord på flyet. Der er ifølge CNN tale om et fly af typen Boeing 737, som tilhører det pakistanske flyselskab Bhoja Airline.

Redningshold er på ulykkesstedet, og alle hospitaler er i alarmberedskab både i Islamabad og i den nærliggende by Rawalpindi.

De foreløbige meldinger går på, at alle ombordværende er omkommet, og en unavngiven embedsmand siger ifølge AFP: "Indtil videre er der intet godt nyt".

Ulykken skal være sket nær den internationale lufthavn. Flyet var på vej fra Karachi og skulle lige til at lande, da det styrtede ned.

Forsvarsminister Chaudhry Ahmed Mukhar fortæller til BBC, at flyet er brudt i brand inden det styrtede få kilometer fra lufthavnen.

- Vraget er i brand, og flyet er fuldstændig ødelagt. Vi er på stedet med brandmænd, og vi har sat projektører op. Flere redningsfolk er på vej, siger Saifur Rehman, som er talsmand for politiets redningshod.

CNN fortæller, at der har været meget dårlige vejrforhold i området med lav sigtbarhed, og der meldes om tordenvejr nær ulykkesstedet.

Flystyrt er relativt sjældne i Pakistan, hvor rejser mellem byerne ofte foretages med fly.

Dog skete der en ulykke i juli 2010, hvor en Airbus 321 styrtede ned nær Islamabad. 152 mennesker mistede livet.

/ritzau/

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere