Fører af varevogn forårsagede harmonikasammenstød

Yngre mand og ældre kvinde bragt til hospitalet efter harmonikasammenstød i Frederiksværk

Den hvide varevogn i baggrunden bankede op bag i den sorte Peugeot, der fortsatte op i et ældre ægtepars personbil. (Foto: Allan Andersen)
Den hvide varevogn i baggrunden bankede op bag i den sorte Peugeot, der fortsatte op i et ældre ægtepars personbil. (Foto: Allan Andersen)

En mandlig fører af en varevogn havde lidt for travlt med at orientere sig bagud og var derfor årsag til et harmonikasammenstød i Frederiksværk fredag eftermiddag.

Ulykken skete klokken 15.40 på Hundestedvej ud for Industrivej.

- Føreren af den hvide varevogn var på vej i retning mod Hundested og holdt i sine spejle øje med en bagvedkørende lastbil. Derfor overså han, at der var kø på vejen foran ham, hvor folk holdt stille, fordi bommene var nede ved en jernbaneoverskæring. Han kørte derfor direkte op i en sort Peugeot, som blev skubbet videre frem i bagenden på en anden personbil, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi Dan Houtved til ekstrabladet.dk.

I den sorte Peugeot var der kun føreren - en yngre mand.

I den anden personbil sad en ældre mand bag rattet, mens hans skleroseramte hustru sad på passagersædet.

- Den yngre mand i Peugeoten har sandsynligvis fået en piskesmældskade og blev iført halskrave fikseret på et spineboard og kørt til Hillerød Sygehus. Den ældre kvinde blev ligeledes kørt til observation på Hillerød Sygehus til observation for ukendte, ikke-livstruende skader, siger Dan Houtved.

Føreren af den hvide varevogn kom intet fysisk til ved ulykken.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere